Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď to řeší celej TikTok!" aneb Too Hot to Handle počesku (čili úplně blbě). Velmi hloupý koncept (ne proto, že jde o influencery, ale že tam je extrémně jednolitá skupina soutěžících), nejvíc mě ale dorazilo, když jsem zjistil, že tam mají neustále přístup k mobilům, internetu a dokonce můžou jezdit o víkendu domů! Tomu tedy říkám parodie na reality show. ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Dislike. Výstižně tuto věc (vysloveno s maximálně možným opovržením) zhodnotil pro Lidovky Jan Motal, čtěte, dozvíte se vše, co k téhle show skutečně potřebujete vědět: https://1url.cz/oKesl. Teď jen doufám, že mi po spravedlivém shitstormu Prima Like House nestopne - mám totiž v plánu touto úchylárnou prokládat četbu Proustova Hledání ztraceného času, to proto (proč probůh?), abych si zachoval alespoň minimální kontakt se svými generačními blíženci. ()

Reklama

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Tramtararaaa, tamtadadaaa! A viteznou televizi v kategorii o nejvetsi produkovanou picovinu se stavaaaa - TV Prima! Gratulujeme, tady mate moje cerstve vysrane hovno, muzete ho poslat treba influencerum do vily. Prima je v tomhle fakt mistr, vzdycky musi vytvorit neco, co stoji za jeste vetsi picu nez tvorba na jeji konkurecni televizi TV Hovna. Ptam se sam sebe, proc to udelali? Chteji zacilit na vekovou kategorii 10-20 let, jit s modernimi trendy a ukazat svetu, ze TikTokeri nejsou uplny curaci? Uz po prvnim dile je jasny, ze se to absolutne nepovedlo a nehodlsm uz videt ani minutu, jedine ze by uniklo nejaky video z hromadnyho soustani. Vesmes se tam jedna o nezname influencery, znam jen Kajumiho kvuli otravnym songum a jeho unikle fotce s mikropenisem, pak jsem si nasel, ze i ten Datel je celkem znama firma. Zbytek? Wtf? Ty holky? Typicka urvany kravy, co si fotej jen svoje prdele a makeupy. To nekoho zajima? Prcani s nima muze byt ale dobry, o tom zadna. Kdyz uz tady mame trend influenceru, tak me napada nekolik serioznejsich, kteri by mozna stali za prostor v televizi, ale ti by samozrejme do neceho tak stupidniho nesli. No a ty pico, jeste nekoho zajima koncept reality show, kde se par vymrdancu zavre do vily, tam spolu zijou, soustsj, hadaj se a stab jim dela naschvaly? A nejaky lajkovani ty vole, souteze v hadani jinejch influenceru apod ... Ani se nechci vyjadrovat k vykonu moderatorky, extremne nevtipnym narazkam a k tem nevykusnym grafickym picovinam kolem toho. Do pici, vzdyt tomu ani sama Prima neveri a dali to na vysilaci cas v 17:15. Ta show je odsouzena k zaniku, strhne se na ni vlna hejtu vcetne myho komentare a za pul roku si na to uz nikdo nevzpomene, maximalne si nekdo rekne “jeeee, hele, to je ten stupidni prostitut Kajumi” a tim to konci, jako hromosvod hejtu a pohorseni to slouzit nemuze, protoze ty lidi nejsou proste zajimavi. Ve vymene manzelek si aspon luza rekne, ze ma lepsi zivot nez fetacko-alkoholicks rodina. Tady se podivas na tri vzhledove podobny radoby alfa samce, na tri pindy a jednoho potrata. Fakt nechapu, o co Prime jde. ()

Urukhaj98 odpad!

všechny recenze uživatele

S0?: Z hecu jsem viděl prvních pár dílů a i navzdory nemalému množství alkoholu v krvi to bylo čiré utrpení. Mám sice slabost pro podobně stupidní reality show plné stupidních účastníků (Too Hot to Handle vládne), ale ti učastníci musí být alespoň trošku sympatičtí. Tady před obrazovkou pobíhá jen sedm kreténů, díky nimž se vyloženě stydím za svou generaci a jak je někdy schopna vydělávat peníze. Ten čas strávený u Like House už mi nikdo nevrátí, dokonce mám pocit, že se mi život sledováním této zvrácenosti ještě o něco zkrátil. Televizní ekvivalent rakoviny. 0/10 ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle že jsou vzory pro dnešní mládež? Tak to pánbůh s nimi a to nejsem věřící ani omylem. Banda blbečků z internetu, hromada debilních keců a hon za každým „lajkem“. K tomu troška „romantiky“, nějaká ta hádka a osočování – nu excelentně pohaslá zábava na každodenní odpoledne pod taktovkou Primy. Viděl jsem jen pár dílů, ale jelikož nepatřím k těm, kteří tomu vlepili odpad hned ze začátku, chtěl jsem tomu dát šanci, tak ho s velkou radostí vlepím až po skončení této rádoby „reality show pro mladé“… ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)
  • Vila, ve které influenceři bydleli, se nachází v Kublově u Berouna. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno