Kamera:
Tim NormanHudba:
Aaron ZigmanHrají:
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)Série(3) / Epizody(33)
Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)
(více)Recenze uživatele fixaman k tomuto seriálu (3)
A jak to bylo dál... (2021)
Po prvních dvou dílech jsem byl mírně řečeno rozčarovaný, a to hlavně z toho, jak moc woke tohle pokračování Sexu ve městě je. Jenže čím víc jsem o tom přemýšlel, tím víc jsem si začal uvědomovat, že je to tak vlastně správně. Ten seriál prostě jen odráží dnešní dobu a pokud má dál řešit vztahy a sex, jen těžko se může vyhnout těmhle tématům, obzvlášť, když se odehrává v současném New Yorku, který je menšin doslova plný. No a jakmile jsem si v hlavě urovnal tohle, začal jsem si seriál užívat a nakonec jsem vlastně dost nadšený a těším se na další řadu. Hodně pozitivně hodnotím to, jak se tvůrci popasovali s tématem stárnutí, úmrtí atp. A jsem rád, že nám naservírovali mainstreamovou podívanou, kde všichni nemusí být jen mladí a bez chybičky. Jen tak dál! ()
A pak zničehonic (2021) (S01E01)
Tvl já se tak stydím za celou LGBT komunitu, do které patřím. Protože tahle tlačenka je tak nesnesitelná a kontraproduktivní, že to snad ani není možný. Z geniálního seriálu je něco naprosto nekoukatelnýho. A ani se nedivím, že museli změnit název, protože s odchodem Samanthy zmizel sex a zůstalo jen město. Strašnej fail. ()
Loučení (2021) (S01E02)
Oukej, druhej díl je o něco lepší a očividně se posouvá k řešení problémů starší generace, což jsem od toho tak nějak čekal. Rozhodně jsem totiž nechtěl zastydlý třicítky v tělech šedesátek. Ale zatím zůstávám spíš pesimista, tvůrci mě musí k dalšímu sledování ještě hodně přesvědčit. Samantha fakt hodně chybí. ()