Nicholas Kendall, Jay Falconer, Trent Carlson, Owen Hurley, Ezekiel Norton, William Lau (více)Hudba:
Robert BuckleyHrají:
Garry Chalk, David Kaye, Blu Mankuma, Venus Terzo, Andrew Jackson, Jim Byrnes, Susan Blu, Campbell Lane, Ian James Corlett, David Sobolov, Scott McNeil, Pauline NewstoneRecenze (5)
Souboje transformerů pokračují, o mnoho milionů let zpět, na Zemi v době, kdy naší planetu obývala prehistorická stvoření. Hrdinní Autoboti jsou zastoupeni Maximaly a zlé Decepticoni tentokrát představují Predaconi. I přes obludnou a značně zastaralou CGI animaci velice zajímavý počin. První série je sice zdlouhavá, spíše slouží jako úvod, seznámení se světem a charaktery, epizodní děj je ve vymezeném čase většinou uzavřen bez návaznost, přesto se od nevšedního finále přehoupne do druhé Transmetalové řady a následně udržuje velice zajímavé tempo a střídá inovace a skvělé nápady. Obě znepřátelené skupiny postupně doplňují další členové a i když byla v té době CGI animace náročná, bude třeba se nevázat zcela ke všem. ()
Pravděpodobně ta nejhorší zrůdnost jakou jsem kdy v životě potkal. Zlatý Bořek Stavitel na Minimaxu. ()
Neskutočná zhovadilosť, ktorú kedysi dávali detské kanály a patrí doslova do kanála. ()
Nostalgia. :') ()
2023 Nostalgia riadna ()