Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

fars 

všechny recenze uživatele

Nejnudnejsi dil Living Dead filmu. Malo zombies, debilni dej. Melinda Clarke v jednu chvili pojida lidske mozky, vzapeti je zase normalni a rika si co je spatne, jeji pritel ji u toho utesuje ze se to spravi... jo, to jo, ocividne nevideli tolik zombie filmu jako ja :-) A nejspis tolik filmu nevidel ani Brian Yuzna, skoda. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Třetí díl oproti předešlím dvoum, byl zde nejhororovější, nejděsivnější, nejkrvavější a nejmíň vtipnej- to co má pravý horor mít. Ale chybí mu kouzlo, působí to depresivně a díky páru i dost smutně. Julie byla kunda a to co ze sebou udělala je mistrovské dílo hodno ocenění nejvyšího řádu Cenobitů (Hellraiser). ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

Je to to, čo to je. Nič viac, ani menej. Najbéčkovejšie béčko v skvelom štýle, ktorý neraz pripomenie odkaz Yuznovho kolegu Stuarda Gordona. Krásne infantilná a zároveňm fatalistická zombie-romanca sa spolu s hlavnou postavou pomaly premieňa na dynamický toxický-body-hororový cirkus, akoby šiel rozpohybovať artworky thrashmetalových albumov z 80-tych rokov. A melodramatické herecké výkony najviac :-)))) ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jednička je komediální horor, dvojka je hororová komedie, trojka už je čistý horor. Úplně něco jiného. Poněkud komornější oproti předešlým dvěma dílům. Melindu vybrali opravdu dobře, protože je sexy i jako zombie. Masky výborné, gore efekty taktéž, akorát s těmi hereckými výkony je to trochu horší. Každopádně v kině to byl slušný zážitek. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Yuzna v plné síle svým osobitým, famózním rukopisem stvořil samostatné, robustní dílko, ze kterého nenávratně vymizel humor předchozích dílů, což je v mých očích jedině ve prospěch věci. Vizuální, typicky yuznovsky originální stránce se nedá v podstatě nic vytknout, příběh volně inspirovaný námětem série je jednoduchý a průhledný, ale tady o žádné složité zápletky rozhodně nejde. Co dále napsat...moc pěkně to vystihl Sullafelix. Čtyři a půl *! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)

Reklama

Reklama