Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Třetí díl oproti předešlím dvoum, byl zde nejhororovější, nejděsivnější, nejkrvavější a nejmíň vtipnej- to co má pravý horor mít. Ale chybí mu kouzlo, působí to depresivně a díky páru i dost smutně. Julie byla kunda a to co ze sebou udělala je mistrovské dílo hodno ocenění nejvyšího řádu Cenobitů (Hellraiser). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

U zombie hororů mne vždy zamrzí, že filmové médium dosud nedokáže zprostředkovat čichový vjem, myslím, že celkový zážitek by byl potom mnohem razantnější. Samozřejmě by záleželo na odvaze režiséra a jeho odoračního týmu do jaké škály pachů by byli schopni zajít..Takový horor s 3D obrazem, zvukem a nově i pachem by si hardcore divák jistě náramně vychutnal, pro slabší nátury by kina mohla být vybavena např. plynovými maskami či navoněnými rouškami..nu škoda, v nejbližší době se jemně nasládlého pachu rozkládajícího se masa asi nedočkáme :( O možném chuťovém vjemu se už raději ani zmiňovat nebudu... Jinak Yuznova trojka oživlé smrti odbourala áástrašidlo-humor, ponechala mdlé herecké výkony, přidala samozřejmě na tricích a ponechala si všechny další atributy tehdejších B-filmů ( od levných kulis po otřesný scénář). A z mýho pohledu to trojce prostě nejvíc sekne.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý diel filmovej horrorovej série "Návrat živej smrti" sa stal kultvou záležitosťou. Vynikajúci, päť hviezdičkový zombie horror. Druhá časť je len akousi jeho bláznivou, ale pomerne zábavnou, paródiou. No a čo tretie pokračovanie? Nič moc. V réžii Briana Buznu (ó pardon, Yuznu) sme sa dočkali nie moc zaujímavej teenagerskej záhrobnej love story. Premena pubertálnej kurvičky na krvylačnú oživlú mŕtvolu ma moc nenadchla. Ak však máte radi horrorovú tvorbu, tak to aspoň za jedno zhliadnutie stojí. Zaľúbená zombie. Nevšedné, ale i hodne nedomyslené. *** ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jednička je komediální horor, dvojka je hororová komedie, trojka už je čistý horor. Úplně něco jiného. Poněkud komornější oproti předešlým dvěma dílům. Melindu vybrali opravdu dobře, protože je sexy i jako zombie. Masky výborné, gore efekty taktéž, akorát s těmi hereckými výkony je to trochu horší. Každopádně v kině to byl slušný zážitek. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Túto časť som videl ako prvú. Čakal som šit, ale film ma zaujal hneď od začiatku. Je to béčko horor, ale prijateľný. Mindy Clarke je sexi a páčila sa mi ako to zahrala, no a Brian Yuzna je predsa len klasa v natačaní takýchto filmov. Hudba dotvárala skvelú atmosféru. A záverečné peklo s robotizovanými zombíkmy bolo cool. Sem sa s pokračovaniami. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama