Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Tretí diel Živej Smrti dostal do rúk televízny béčkar Brian Yuzna, a je to vidieť. Kdežto prvé dva diely kypeli humorom i zvláštnou atmosférou, trojka je už len o gore efektoch a premene krásnej Mindy Clarke v zombie. Keď už sme teda pri tých zombies, masky sú vytvorené vcelku pekne a nápadite, čo ale kazí ich výzor, je konštantné osvietenie scény svietivými pastelovo-červenými farbami. Neviem, či nám režisér chcel navodiť pocit, že sa nachádzame v lacnom bordeli, ale táto vizuálna stránka mi bola počas celého filmu odporná. Bez nej by to bolo za slušné 3*, takto je to o hviezdičku menej... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

U zombie hororů mne vždy zamrzí, že filmové médium dosud nedokáže zprostředkovat čichový vjem, myslím, že celkový zážitek by byl potom mnohem razantnější. Samozřejmě by záleželo na odvaze režiséra a jeho odoračního týmu do jaké škály pachů by byli schopni zajít..Takový horor s 3D obrazem, zvukem a nově i pachem by si hardcore divák jistě náramně vychutnal, pro slabší nátury by kina mohla být vybavena např. plynovými maskami či navoněnými rouškami..nu škoda, v nejbližší době se jemně nasládlého pachu rozkládajícího se masa asi nedočkáme :( O možném chuťovém vjemu se už raději ani zmiňovat nebudu... Jinak Yuznova trojka oživlé smrti odbourala áástrašidlo-humor, ponechala mdlé herecké výkony, přidala samozřejmě na tricích a ponechala si všechny další atributy tehdejších B-filmů ( od levných kulis po otřesný scénář). A z mýho pohledu to trojce prostě nejvíc sekne.. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Třetí díl mi vyloženě nesedl. Slibný začátek připomínající romerovky je vystřídán stupidní "love story" o živém týpkovi a mrtvé dívce, která se svým "hladovým tendencím" brání jak může. Prostředek filmu je naprosto o ničem, pobíhání a ježdění autem po prázdném městě, dialogy o ničem a hlavně strašná nuda! Masochistické scény mohou samozřejmě někoho zaujmout i rajcovat, ale mě to nic neříkalo. Ani odvážné předvádění koziček Melindy Clarke mi dojem z filmu nijak nezlepšilo (spíš zhoršilo svojí trapností). Trocha té krve, kterou Yuzna sice ve své době nešetřil, ale dnes se jedná jen o lehké "kašírování". Velkolepé finále s hromadou skvěle namaskovaných zombáků už mi dojem a náladu z filmu nezlepšilo (kde proboha byli celý film??!!). Byl jsem rád, že už je konec. Podle mne na filmu zahlodal vyloženě zub času (jako na většině Yuznových filmů) a dnes, po 15ti letech, se již jedná o nudnou volovinu pro teenagery (i když tou byl film možná již ve své době ...). ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

(UNCUT) uz jen fakt, ze na takto precizne technicky zmaknutou nechutnost se zmohlo jen par reziseru tehdejsi doby, hodnoceni musi byt v mezich zanru maximalni.. chvilemi mi lecktere originalni stvarneni masek pripomnely masky v remeslne dokonalych talianskych gore-horrorech let 70 80.. prijemny odpocinek od more dnesnich exploitationu. yuzna nezklame... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o chalanovi ktorý má nehodu na motorke a pri nej sa zabije jeho priatelka,tak ju bude chcieť oživiť a chtiac nechtiac z nej spraví zombie,príbehovo to nezačalo zle.Nič výnimočné ale taký silnejší priemer v zombie žánri.Celkovo masky zombie boli na dosť vysokej úrovni,krvi tam bolo požehnane a gore efektami sa tu vobec nešetrilo,tak u mňa spokojnosť.Bolo tam veľa hluchých miest a aj nelogických správaní postav ale v zombie hororoch to býva bežné.Ten romanticko dramatický koniec,aj som skoro slzičku vyronil. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)
  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)

Reklama

Reklama