Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Totální odklon od všeho, co série doposud nabízela. Tahle změna je však naštěstí svěží vítr do jejích plachet. Žádný trioxin, ani z hrobů lezoucí mrtvoly. Tentokrát je tu nešťastný kluk a jeho zrzavá zombie-přítelkyně, která si svůj hlad po lidském masu kompenzuje bohatou fakírskou manikúrou. A jak se na Yuznu sluší a patří, nechybí u toho spousta gore a trocha černého humoru. Toho je už však v množství mizivém. Poslední dobrý díl původní série. Následující dva totiž považuju za soběstačné filmy, co s těmi předešlými moc "neladí". ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nedat tam Yuzna pár vychytaných scének s vrtačkami, spalovnou, "fintěním" Melindy Clarke coby zombie atd., tak by to byla čistá variace na Romea a Julii v zombie hávu. Inu, jak se říká, láska kvete v každém věku, tady ji nezastaví ani smrt hlavní hrdinky. Zombíků si teda moc neužijete, ale když už se objeví, stojí za to (hned ten první jakožto pokusná ovce je fakt kousek). Jinak je to spíš romantika než zombie horor. Kdybych to bodoval v 93 roce, kdy jsem na tom byl se spolužáky v kině a strašně jsme si to užívali, asi bych i hvězdičku přidal, takhle po letech už jsem asi náročnější. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Brian Yuzna se nenechal ovlivnit předešlými Návraty (mj. taky klasa) a vytvořil čistokrevný horror s elementárním nábojem nezaměnitelného yuznovského naturelu, který nelze jednoznačně pojmout výstižným "že, to je na prdel"... (protože On má ten názor), vždyť každá mince má dvě strany. Takže s nadšením konstatuji, že mě to chytlo a ať se tam natřásá vnadnejch Mindy Clarke kolik chce. Je to šťavnatá zombie-dračice... tak "o co go" :) A vůbec, my holky držíme při sobě... tak to prostě je! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

"Návrat-pseudo-zombie" do třetice. Uznávám, že tady přišla trocha inovace a prsa Melindy Clarke, takže jsem film i dokoukal. To ale nic nemění na faktu, že repete už pro mě nikdy nebude (fakt ani polonahá Melinda to nezachrání) a opravdu nechápu že jsem čekal cokoliv jiného... snad asi když už slovo "komedie" z popisu zmizelo jsem čekal, že začnou ctít i pravidla zombie hororu. No nestalo se, tedy opět dávám jen dvě hvězdy (komu je "zombie-mytologie" cizí klidně si pár hvězdiček přitlačte). ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jednička je komediální horor, dvojka je hororová komedie, trojka už je čistý horor. Úplně něco jiného. Poněkud komornější oproti předešlým dvěma dílům. Melindu vybrali opravdu dobře, protože je sexy i jako zombie. Masky výborné, gore efekty taktéž, akorát s těmi hereckými výkony je to trochu horší. Každopádně v kině to byl slušný zážitek. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)
  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama