Jen vraždy v budově - Série 2 (2022) (série)
John HoffmanScénář:
John HoffmanKamera:
Chris TeagueHudba:
Siddhartha KhoslaHrají:
Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Cara Delevingne, Ava Eisenson, Michael Rapaport, Teddy Coluca, Michael Cyril Creighton, Jackie Hoffman, Jayne Houdyshell, Tina Fey, Da'Vine Joy Randolph (více)VOD (1)
Charles, Oliver a Mabel jsou podezříváni z vraždy předsedkyně správní rady Bunny Folgerové. (Disney+)
Toľké sklamanie! Cara Delevingne, ach len to nie!!!! Obávam sa, že toto už nebude také príjemné čakanie na Meryl Streep ako S01. Naša hlavná trojica - to je RADOSŤ sledovať. Martinovia sú sympatickí a tak podarene vtipní a Selena má charizmu a je veľmi zaujímavá. Dúfam, že to nebude UTRPENIE sledovať, tá Cara D. (je mi strašne nesympatická) a ani Amy Schumer by tu pre mňa nemusela byť. Okrem iného, aký blbec by sa sťahoval do budovy, kde sa vraždí?!!! Aspoň STING mal rozum a odsťahoval sa!!! ()
Photo © Hulu
- Alice (Cara Delevingne) pozve Mabel (Selena Gomez) na výstavu. Použitý exteriér této budovy je pak ten samý, který používali tvůrci seriálu Nová holka (od r. 2011) pro exteriér budovy bytu hlavních postav. (tom.nosek)