Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Herec to má těžké. Jednou hraje Hamleta, a někdy musí hrát i v neuvěřitelné sračce, kde půl filmu slintá a mečí. Langmajera mám rád, ale tady mi bylo stydno za něj. Hanuš kopíruje Donutila z Pelíšků stejně jako jeho filmová žena, dokonce hraná stejnou herečkou. Anna Fialová je zlatá, ale tady neměla ani ona co hrát. Bakaláři to nejsou. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se u téhle nenáročné komedie překvapivě dobře bavila. Vlastně mi sedlo i herecké obsazení. Dá se říct, že se v podstatě všichni se svými rolemi skvěle popasovali. Hlavní dějová zápletka je celkem realisticky podaná, takže vlastně nemám žádný pádný důvod tento televizní počin nějak hanit. (65%) ()

Reklama

tein 

všechny recenze uživatele

Prilis dlouhe, malo zabavne, zcela nevtipne. Toto opravdu neni komedie ale spis rodinne drama ze ktereho clovek nema vubec dobry pocit, a uz vubec se zde nema cemu smat. Ukol asi znel natocit komedii a tak je tam nasilim narvano nekolik asi radoby vtipnych scen - napr. s malou uniformou, u zubare, s kurakem, s policii, piti vina brckem... Tahle bych zde mohl jmenovat kazdou jednu scenu ktera se ve filmu objevila. Navic to vse s despotickym otcem, prihlouplou submisivni matkou a opravdu neprijemnou holcickou, ktera kuli oci jak vydesena civava, az tim uplne nahani strach. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy, ale tentokrát jsem se neuhlídal a přečetl si vaše komentáře dříve, než jsem film viděl. Uživatel kingik to vystihl přesně s tím bakalářským konceptem a já se na film díval už jen skrze tuto optiku. A viděl jsem nudnou, nesmyslně natahovanou povídku s bezradnými hereckými výkony... Televizní formát zkrátka Jiřímu Vejdělkovi nesvědčí. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Buď mám úplne rovnakú chorobu, alebo mi všetci moji zubári klamali. Vždy, keď som prišla so zápalom, a nezabrala mi anestézia, tak mi bolo povedané, že na zápal anestézia nikdy poriadne nezaberá, + moje skurvené zuby, nie nebolo to raz. Takže buď je nezmyselný film, alebo nech všetci tí vyškolení parchanti zhoria v pekle! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama