Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a originálny námet - ľudia majú 4 dni na to, aby vyriešili hádanku, prečo nemôžu spať. Inak ich insomnia dostane.... Chcelo to však viac si s tým pohrať, nejaké nápady, rozviesť postavy, pár zaujímavejších udalostí, viac akcie.... a vlastne všetkého viac. Aby z toho nebola len taká obyčajná podpriemerná sivá myš. 40/100 ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film stejně atraktivní, jako jeho hlavní představitelka. Ovšem při bližším prozkoumání zjistíme, že to zase tak slavné nebude. Film o Mamině s dětmi, kteří se snaží dostat do bezpečí a pomoct nejen sobě, ale i světu, který postihlo šílenství ve formě nespavosti. Snový, nízkorozpočtový postapo film ve kterém je veliký potenciál zmařen spoustou nedotažených blbostí a dějových "podivností", třeba jako padající satelity kvůli blackoutu, nebo bývalá vojanda co si nezkontroluje zbraň, mukl který se ve filmu zjevuje, podle potřeby scénáře....Bylo ale zábavné sledovat jejich cestu, na které potkali třeba sektu kanibalů, nebo bandu vězňů, ale nic z toho nebylo dotažené, vždy jen nakousnuté a rychle ukončené, nicméně se na tyto kratičké akční a dramatické úseky dobře koukalo. Jejich dobrodružství vrcholí pro mě až moc sentimentálním závěrem. Netflix už opravdu nehraje na kvalitu a stává se z něj transgender rodící Bčkové sračky. Třetí * je jen za její šikmý oči.....P.S. Ušák Pepper mohl dostat víc prostoru - asi nebyli koláče. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevadí mi netflixovské sci-fi béčka,protože ač nemají ve většině případů žádnou přidanou hodnotu,často mají alespoň určitou dávku zábavnosti.Tohle bohužel není ten případ.Nápad sice není špatný a rozjezd taky ne,ale místo toho aby se pak situace postupně zhoršovala a Awake mělo aspoň trošku postapo atmosféru,situace se vyhrotí z nuly na sto během jednoho dne (což úplně nedává smysl) a pak je to už jen nekoukatelná a hloupá nuda.Přitom potenciál na minimálně ucházející béčko tu byl...20% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vymyslieť ďalšiu príčinu apokalypsy na Zemi nie je vôbec jednoduché a treba uznať Rasovi, že vymyslel niečo celkom originálne. Spracovanie je pochmúrne a je jasne vidieť, že chýbal rozpočet. Na atmosfére to ale neuberá. Ide však o látku s tak vysokým potenciálom, že sústredenie sa na jednu rodinku a málo rozvinutý fikčný svet je skrátka málo. Na konci sa dozvieme, ako s novým šialenstvom bojovať, čo je rozhodne fajn a načrtnutá je aj príčina katastrofy, i keď tu mohli byť tvorcovia vynaliezavejší a nič aj tak nie je isté. Potešili niektoré hviezdne mená v zostave, veľa priestoru ale vo filme nedostali. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] PROBUZENÍ vypadá zpočátku jako takové postapo, které mám rád. Ale opravdu to vypadá nadějně jen v úvodu. Takže když už mám ve zvyku pojmout filmy na určité úseky, tak 1/3 byla ještě ucházející, ta druhá už byla strašně natahovaná divná a ve finále už to bylo takové moc hlučné, zbytečně emocionálně přehnané, ukřičené, ubrečené, tak, že jsem chvílemi sledoval dění na svém telefonu. Posledních pár minut filmu bylo úplně divné a pitomé. Herecké výkony a jejich postavy – též pěkně odfláklé. Stále se tam tedy něco dělo, snaha zde byla i přes malý rozpočet, ale to také není vše. Takže výrazný podprůměr a za mě zbytečná záležitost. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Na obrázku je defibrilátor přiložený na košili. To by nefungovalo. Defibrilátory musí být při výboji v přímém kontaktu s kůží. (Johnny.ARN)
  • V 10. minúte filmu Jill (Gina Rodriguez) hovorí, že o 6:00 ráno začína v práci, no v ďalšej scéne si nastavuje budík na 7:10. (5Katarina)
  • Poté, co člověk spatří příslušníky pobřežní stráže USA, leží na příjezdové cestě mrtvý voják. Na přední části uniformy má připevněnou nášivku s americkou vlajkou, ale umístěnou obráceně. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama