Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(21)

Recenze uživatele david141474 k tomuto seriálu (4)

Dom (2021) 

Dom, seriál, který si mě naprosto získal! Vím, že 4. série už nevznikne, ale i tak všechny tři série jsou skvostem světové kinematografie! Taky je mi jasný, že jste o tomto seriálu v životě neslyšeli a mě to velice mrzí, protože je to zřejmě nejlepší seriál, který jsme měl tu čest vidět. Je to dokonce lepší než Narcos, Clone Wars nebo celá Hra o Trůny. A ta drogová tématika je na tomto seriálu jistě nejlepší. Co dělá tento seriál tak dobrým? Tak samozřejmě, že je to atmosféra, která je po většinu naprosto neskutečná a nepříjemná a taky perfektní herecký výkony. Nebudu tady řešit jednotlivé série, protože jsou všechny stejně dobrý a stejně bych tápal co mám napsat. Jen je škoda, že se většina herců z prvních dvou sérií objevili ve třetí jenom tak na jednu/dvě scény a nazdar. To bylo trochu zdrcující. I přes tento nepříjemný fakt je to pořád dosti kvalitní seriál. Tohle je tak všechno vše co bych k tomu ještě napsal. Je to hodně kvalitní záležitost a určitě by jste se na to měli podívat! 10/10 Troufám si říct, že tohle je nejlepší seriál, který jsem za celý život viděl! ()

Season 1 (2021) (S01) 

No, tak tento brazilský počin je obrovský překvapení. To co jsem dostal, to bych si nemohl vysnít ani v nejdivočejších snech. Takhle kvalitní seriál a sérii jsem ještě neviděl. V tomhle seriálu sledujeme tři linky, linku Pedra Doma v minulosti, linku v současnosti a linku Pedrova otce v 70. letech. Všechny tyhle linky jsou skvělý, no i když linka v minulosti Pedra je nejslabší ze všech tří, ale pořád není nijak špatná. Každý díl je v něčem skvělej a každej díl má v něčem božskou atmosféru. Ta atmosféra je v tomhle seriálu úplně božská a tohle v každým seriálu rozhodně není. Sice se děj hodněkrát opakoval a někdy mě to začalo srát, ale nakonec to bylo skvělý a ta atmosféra ještě lepší. Soundtrack je skvělej. Části Ria zvané zvané Favela jsou taky skvělý a byly zobrazený opravdu dobře, opravdu mě zajímá 2. Série na kterou se nemohu dočkat, až se na ni podívám. Jsem s tímto seriálem velice spokojen. 10/10 opravdu kvalitní série skvělého seriálu! ()

Season 2 (2023) (S02) 

No a je tu konec 2. série jednoho velice solidního seriálu. Ach ten Pedro Dom, ten si říct prostě nedá. Furt a furt se bude měnit k lepšímu a pak zas spadne ke dnu jako to bylo u první série. Já si na to klišé, který je tady použitý 1000x už zvykl, takže mě to problém nedělalo. Zde tomu je stejně, ale já jsem jim to žral i tentokrát. Obě dvě linky, ať už to byla právě ta Pedra Doma nebo jeho rodičů jak se poznali, tak ani jedna nebyla vůbec špatná. Svým způsobem byly obě solidní, jen ta s těma rodičama byla trochu slabší. Soundtrack je velice solidní. Děj je neskutečně zajímavej a kulervoucí, každej díl vás chytne a nepustí do konce, alespoň takhle to platilo pro mě. Já jsem s touto sérií velice spokojen, tolik zvratů bych nečekal! Doufám, že někdy v budoucnu ta 3. Série vznikne. 10/10 Každej díl vás popadne a nepustí do konce a to velice cením! ()

Season 3 (2024) (S03) 

Pokud jsme říkal, že finále 2. série Narcosu je naprosto perfektní, tak finále 3. série Domu je ještě o level výš. Tato série je zkrácená z 8 dílů na 5, ale i tak je to jeden z nejlepších ne-li nejlepší seriál, který jsem kdy v životě viděl. Dokonce je to lepší než Clone Wars a to nekecám! Je to velmi sympatický seriál s velmi nepříjemnou atmosférou, s perfektními herci a s tím nejlepším finále ze světa seriálů! To, že tento seriál má 3. sérii jsme zjistil ten den, kdy zrovna vycházela. Neváhal jsem a vrhnul se na to po hlavě. Musím se však přiznat, úplně jsme zapomněl na tu kvalitu tohoto seriálu, který jsem vždy žral. Podíval jsem se na první díl a v hlavě se to rozsvítilo. Sérii jsem zhlédl, mám pocit, ani ne za týden. Jo, tenhle seriál je strašná droga. Postavy jsou velmi sympatický, akorát ten táta mě dost sral, protože věděl, že má raka, ale i tak pořád kouřil. Akce je tady slušná. Nejlepší díl asi ani nemám, protože všechny byly naprosto perfektní. Nejlepší scénu bych ale našel. Je to scéna kdy se Dom snaží dostat do baráku guvernéra. Tam byla tak napjatá atmosféra, že jsme kolikrát zapomněl i dýchat. No a druhá nejlepší je bezesporu naháněčka s policií v posledním díle. Vím, že nikdo z vás tento seriál ani nezná, ale říkám to když můžu, dejte tomuto skvostu šanci, opravdu to stojí za to! 10/10 Naprostý a jasný masterpiece! ()

Reklama

Reklama