Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milionář Drew Latham je úspěšným manažerem velké reklamní společnosti v Chicagu, má krásnou přítelkyni, luxusní byt a zajištěnou budoucnost. Jeho osobní život je však povrchní a prázdný. Obzvláště těžce to na něj dopadne poté, co jeho krásná přítelkyně Missy odmítne nápad strávit s ním vánoční svátky na Fidži a odjede domů. Když Drew projde svůj adresář, ale nikde nepochodí, navštíví v záchvatu deprese psychoterapeuta, který mu poradí, aby se jel podívat někam, kde mu to připomene šťastné vánoční vzpomínky. A tak se Drew vypraví tam, kde prožil dětství. Dům je stále stejný, dokonce na schodišti stále vrže stejný schod, ale jinak se všechno změnilo. Jeho rodina už tu nebydlí a rodina Toma Valcoa není nečekanou návštěvou, která se jim potlouká kolem domu, příliš nadšena. Drew je však posedlý myšlenkou prožít šťastné Vánoce v kruhu rodiny, a tak majitelům domu nabídne dvě stě padesát tisíc dolarů za možnost zůstat přes Vánoce s nimi jako jejich syn. Tom okamžitě obrátí a přivítá muže jako svého syna, jeho žena Christine a jejich syn Brian po krátkém váhání na hru také přistoupí. Drew chce svátky se všemi tradičními zvyky. Situace se vyhrotí, když se domů vrátí dospělá dcera Alicia, bez servítků všem řekne, co si o nich myslí, a odmítne s ostatními hru na bratra hrát. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Rodina, ve které to už nějakou dobu skřípe a která se dá dohromady díky kouzlu Vánoc, důraz na rodinné hodnoty, pár trapných vtípků, pár docela ucházející vtípků, všude zářící vánoční výzdoba, v průběhu se přidá love story, na konci nějaké to poučení a samozřejmě nemůže chybět šťastný konec. No, je to americká vánoční komedie jak vyšitá, z čehož plyne, že je to čistočistý průměr. Ale že jsou ty Vánoce, tak dám 3*. I když upřímně, je to tak na 2 a půl. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Námět nebyl špatný a kdyby se toho chopil schopný scenárista, mohl to být dobrý film, i když průběh a závěr příběhu je samozřejmě dopředu jasný. Ale scénář je bohužel slabý, takže té proměně vzájemných vztahů postav a jejich charakterů nelze věřit. A co je ještě horší, je Ben Affleck, který přehrává jako ochotník z Horní Dolní a je místy doslova nesnesitelný. Měl by si pod stromek nadělit herecké kursy. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, kteří hnidopišsky zkoumají všechno s lupou v ruce a hledají sebemenší chybičku to rozhodně není. Je to předvídatelné, žádné výrazné herecké výkony se nekonají, ale zkuste si k tomu sednout po dni stráveném vánočními nákupy, s horkým kakaem a nějakou sladkostí, naladěni na vánoční vlnu, a hned je z toho fajn zážitek. (Mimochodem nechápu hodnocení těch, kteří napíší, že je to bavilo, ale přesto dali jednu *...) Jako vánoční pohodovka na večer super :) ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Budu objektivní. Našlo se několik málo vzácných okamžiků, kdy jsem se zasmál. Obvykle nějaké napůl huby uceděné hlášce Gandolfiniho. To je ale na vánoční komedii, od které divák očekává střídavě dojetí a výbuchy smíchu, krutě málo. Ben Affleck mě poslední dobou režisérsky i herecky celkem dost příjemně překvapuje, ale to afektované přehrávání, co předvádí tady, to člověka nutí nechápavě kroutit hlavou. A to vzhledem k tomu, že ostatní herci tu jsou víceméně do počtu, z tohohle snímku dělá silně podprůměrnou záležitost. // 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z veľmi slabých vianočných filmov. Tých trápnych scén tam bolo neuveriteľne veľa a keď film chcel byť vtipný presne vtedy nebol. Čo trepem, tento film sa akokolvek snazil byť vtipný, vystrelilo to celkom opačne.  B. Affleck bol neskutočne odporný až neznesiteľný. A dej filmu bol tiež dosť pod úroveň. Že by sa milionár správal tak ako v tomto filme, to pochybujem. Zas jeden s veľmi nešťastných vianočných filmov, ktorý vianočnú atmosféru určite nenavodí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA v lokalitách Chicago, Glendale, Plaza Square v Orange, University High School v Los Angeles a Mammoth Mountain. (GASTON73)

Reklama

Reklama