Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Romantické drama naosnované přesně podle scénáře pro romantická dramata, až na to, že zde překvapí vcelku originální sci-fi zápletka. To je tak všechno, co je pravděpodobně potřeba k filmu prozradit. I přesto, že je děj ve své podstatě velmi prostý se na snímek dalo dívat bez újmy na vlastní důstojnosti, ta se ale ke konci začala už lehce otřásat. Konec by se dal popsat jako vše, jen ne nápaditý a povedený. Když ale od konce odhlédnu, tak se jedná o celkem vydařený film, který sice celou dobu těží z jednoho motivu, který je ale natolik solidní že to povětšinou není na závadu, a z přítomnosti Zoe Kazan, která celý počin držela pohromadě. Párkrát jsem se sice zasmála, ale komedii od filmu nečekejte,SPOILER možná jedině hodně zvrácenou parodii na béčkové akční/krimi filmy v závěru. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neurážející romantika, kde bylo na můj vkus příliš písniček. Herci jsou docela fajn a nenudil jsem se. Jen to tak nějak nemá čím překvapit a dech vám to taky nevyrazí. Konec byl příjemně romantickej, useknutej ve správnou chvíli, i když jsem se neubránil škodolibé myšlence, jak dlouho jim to asi vydží. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Najít dnes americký romantický film, jenž by nebyl jen přehlídkou okoukaných herců, kteří by bez tohoto žánru nejspíš byli na ulici, či jen hromadou klišé, je vcelku těžké. Proto člověk musí pohledat mezi více indie záležitostmi. In Your Eyes je pravděpodobně to nejlepší, co žánr romantické komedie/drama může v posledních letech nabídnout. Sympatická dvojice, kterou nemáte před očima v každem druhém filmu, příjemný soundtrack, originální nápad a především úsměv na tváři. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Dnes viděno podruhé. Z původních 4 hvězd měním na 5, protože na tenhle film často myslívám a i podruhé mě hrozně bavil. Skvělý nápad, skvělý soundtrack, skvělí hlavní představitelé, trošku klišé konec, ale to se dá překousnout. Objevila jsem ho díky Whedonovi, který pracoval na scénáři. Něco ve mě prostě zanechal a to se jen tak nějakému filmu nepovede. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou In Your Eyes je Joss Whedon. Díky tomuto velice kvalitnímu scénáristovi, který má za sebou již nespočet filmových hitů, se podařilo odlišit tento film od zbytku indie romantických komedií a alespoň na začátku mu dal nějaký impuls nebo prostě příslib něčeho zajímavého. Scénář je opravdu kvalitní, nápad je to zajímavý a díky němu Vás film udrží. Sice je v něm docela dost nedomyšlených věcí a také náhod, a především v závěru budete hodně přemýšlet proč se děje, to co se děje. Dalším mínusem je ústřední dvojice, která je poněkud nevýrazná a především Michael Stahl-David se absolutně nehodí a nemá charisma něco podobného utáhnout, Zároveň tolik nefunguje chemie dvou hlavních představitelů. Suma sumárum průměrné romantické drama. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama