Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Pavlínka9 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani si nevzpomínám jakou jsem na tento film měla reakci, když jsem ho viděla poprvé - tedy v pubertě. A to bych řekla, že už i to je špatné znamení, jelikož mě v paměti prostě nezůstal :D :D A to samé mám po 12ti letech, kdy jsem se rozhodla se na to podívat znovu a počítala jsem s tím, že to nebude dobrý film :D A fakt není :D :D Hloupé dialogy, špatné herecké výkony, nudné, naivní a jediné co se mi líbilo byl výkon Zoe Saldany, která se mi z celého filmu líbila nejvíce - a to jak po herecké stránce, tak prostě celý svým dojmem na mě. K danému filmu nemám už víc co říct -.pokud nejste 12ti - 16ti letá puberťačka, tak se Vám to prostě podle mě líbit nebude :) ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

som sice zjavne jedina osoba ktoru tento film nadchol ale pre mňa je to jeden z najúžasnejšich filmov je tam to čo mam najradšej a to že sa da zasmiať je tam aj romantika a ten herec bol vtedy naozaj pekny a podľa mňa je to užasny film aj za to že tam hrali dobre pesničky a nesom faninka britney vypočujem ale nič viac lenže mne sa páčil aj ten rock čo tam hrali a preto je to podľa mňa užasny film! ()

Reklama

klaudicita 

všechny recenze uživatele

Osobne si nemyslím, že si tento film zaslúži takéto hodnotenie. Iste, herci nepodali najlepšie výkony a na to, že by to mala byť komédia, ma tam rozosmiala iba irónia pri predstave Britney Spears ako panny, no myslím, že film nevystihuje označenie 'odpad'. Nuž, sem-tam si musíme pozrieť aj takýto film, aby sme ocenili kvalitu skutočného filmového umenia. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vidím, tak patřím k té menšině, které se tenhle film vážně moc líbil. Pokud nemáte rádi Britney, tak se na to ani nedívejte, je tam pořád, mě ve filmu nevadila. Nakonec se mi to vážně moc líbilo. Holky si tam zazpívají, je to vtipné, ale hlavně je to podle mě drama. Možná většina, co dala "odpad" to brala spíše jako komedii, u mě to bylo drama a docela i kvalitní, sem tam nějaký vtip a píseň. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od totálne nulových hereckých výkonov som pomerne bez ujmy prežil tento film, na ktorom si svojho času poriadne pochutnal každý filmový kritik. Mánia okolo Britney je už dávno prehrmená a som rád, že dievka dostala rozum aspoň v tom, že sa nehrnie do filmovej brandže. Zato jej posielam obrovské dík. Marketingový ťah sa síce podaril ale aj sebe posielam dík, že som za to v kinách nevyvalil zbytočné prachy. Čo je však na zamyslenie je, že tie dve piesne, ktoré mohli vytiahnuť Britneyno vystúpenie pred kamerou z absolútneho dna mi prišli absolútne gýčové. 35%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Vůz, ve kterém všichni jedou na výlet, je Buick Skylark. (Dlee)
  • Anson Maunt přijal roli Bena coby velký fanoušek Britney okamžitě. Během přípravy pak zkoušel s Robertem De Nirem, se kterým dříve spolupracoval na snímku Hodina pravdy (2002). (Dlee)
  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno