Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný hudební skladatel, který má třicítku na krku, řeší milostné vztahy, přátelství i strasti života umělce v New Yorku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (140)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pseudodokument o umanutém skladateli, který se obtížně snaží prosadit, nenabízí moc legrace. Parodicky je to pojaté jen lehce. Nemá to vtip a tím pádem tu máme žánr falešného dokumentu. Proč se na něj dívat, když stejnou práci odvede jakýkoliv jiný standardní dokument o skutečné osobě? SHRNUTÍ: Dokument o nikom, bez přidané hodnoty. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcom úvode tomu až príliš často padá reťaz. No keď sa ju podarí nahodiť, je to paráda (scéna rozchodu je skvostná). Trochu problém som mal s postavami a ich vzťahmi, pretože ma vôbec nechytili a všetku ťarchu ponechali na chrbte hereckého dynamitu Andrew Garfielda v ďalšej parádnej úlohe. 7/10 ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Rent znám moc dobře a vím, co tomu předcházelo...Tudíž jsem ráda, že se tento film zaměřil na něco jimého než tento jeho nejznámější muzikál... Dost mě ten film dostal svými tesklivými písněmi, kdy mě při nich až mrazilo a přechody mluveného textu do písně byly tak... tak silný..Nemůžu najít to správné slovo.. Rozumím, že tento film bude pro NewYorčany perlou, pro ostatní velkou neznámou. Oscaři v hlavní mužské roli to tedy mají tento rok dost nabité a popravdě nevím nevím.. Je to hodně ponuré, nicméně plné cílů a touhy a myslím si, že mnoho lidí se s tím dokážou ztotožnit...Kreativní umělci holt žijí jiný život než lidé, kteří nemají takovou představivost... ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě chytil hned od začátku. Především začátek je tak nabitej pozitivní energií, je to kýčovitě šťastný (to asi dělaj ty muzikálový výrazy herců/zpěváků) a několik těch písníček se mnou vysloveně škubalo (v dobrým) 😁 O hlavním hrdinovi jsem do tý doby neslyšel, ale to rozhodně neubralo na tom, jak mě to bavilo. Písničky jsou fakt klasicky muzikálový, děj se odehráva v devadesátkách, který miluju, takže další plusy. A na závěr, po solidní dávce emocí, se objeví v titulkách reálný záběry hlavního hrdiny, to na mě taky vždycky funguje. Moc jsem si to užil ☺️ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Fantastický Andrew Garfield a skvelá Alexandra Shipp. Všetky ich spoločné momenty boli veľmi autentické a miestami poriadne emotívne. Znova som si však potvrdil, že muzikály (česť výnimkám) nie sú ozaj pre mňa. Len máloktorú skladbu (ako napríklad rozchodovú) som si užil obdobne ako bežné scény. Pri viacerých piesňach som pritom čakal, kedy už skončia, a príbeh sa posunie ďalej. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (12)

  • Jonathan Larson původně koncipoval Tick, Tick... Boom! jako one-man show. V roce 2001 ji přepracoval a upravil dramatik David Auburn jako hru pro tři herce. Tento film obsazení ještě více rozšiřuje. (KGBelik)
  • Učitelka hudby na základní škole Barbara Ames, kde studoval Lin-Manuela Mirandy, měla cameo v tomto filmu. Předává Michaelovi (Robin de Jesús) květiny po jedné z jeho her. Miranda řekl, že Barbara Ames změnila jeho život a přivedla ho ke kariéře v umění. (KGBelik)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

79. Zlaté glóby - nominace

79. Zlaté glóby - nominace

13.12.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 79. ročník Zlatých glóbů, které každoročně uděluje Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu (HFPA). Předávání cen se má uskutečnit 9.… (více)

Reklama

Reklama