Mark BaldoScénář:
Alec SokolowHrají:
Michael Adamthwaite, Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Andrew Francis, Donny Lucas, Jason Simpson, Cathy Weseluck, Brian Dobson, James HiguchiObsahy(1)
Bodi (Graham Hamilton) a jeho priatelia Darma (Ashleigh Ball) a Germur (Andrew Francis) založia vlastnú rockovú kapelu „True Blue“ a odchádzajú zo Snow Mountain, aby prerazili na turné spolu s popovou hviezdou Lil' Foxy (Kathleen Barr). Čoskoro však zistia, že sláva si pýta svoju daň. (Arsenal83)
Fádny, beztvarý a málo farebný Dunčo s gitarou 2. Iste, určené deťom, ale myslím, že ani deti v kočíku nepobaví. Maximálne si z hrkálkou v ruke zatrsajú do tempa muziky, ale že by toto bola milučká, zlatúčka rozprávka, tak to nie. ()
První díl nebyl nijak převratný animák, ale i tak jsem si ho užil, asi mám prostě slabost pro příběhy, které jsou o tom, jak si hlavní hrdina musí splnit sen, nebo možná proto, že je to animák, Bodi se tu chová úplně jinak než v předchozím díle, což bylo dost neobvyklé a pořád se toho nemůžu zbavit, v prvním díle byl Bodi trhlý hlavní hrdina, který sršel pozitivní energií, ale tady se chová jako ten nejslušnější teenager, který se bojí vystupovat na jevišti, mezitím se tady jeho táta chová mile a trhle jako Bodi v prvním díle, což bylo vtipné, ale zároveň trapné vidět u Bodiho táty, nebudu lhát, co se týče děje, tak ten ubíhá extrémně rychle a občas se ve filmu objevovaly hloupé scény, hlavně ze začátku, samotná animace tomu taky moc nepomáhá, ale není se čemu divit, když je to film, který vyšel přímo na DVD a Blu-ray, není to nejhorší animace, kterou jsem kdy viděl, ale za dobrou bych ji taky nepovažoval, některé pohyby byly fajn, ale někdy mi to přišlo dost odfláknuté až bych řekl, že to animátoři chtěli mít co nejrychleji za sebou, tady jsem nepochopil, proč dali hlavnímu záporákovi z prvního dílu novou motivaci, která je vysvětlena během pár vteřin a nemá s hlavní postavou nic společného, navíc jeho backstory nestojí za zmínku, ovšem oceňuji že do hudby přidali rockový nádech, který mi v prvním díle trochu chyběl, ale jinak jsou písničky fajn, ale kvality prvního dílu to nedosahuje. Postavy 4/10 Příběh 4/10 Animace 6/10 Písně 6/10 ⭐⭐ 4/10 ()
Photo © Sky UK / Timeless Films