Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdyby to ted nebylo v televizi, tak bych na nej asi zapomel... A to by byla skoda! Lehce podprumerny "pribeh", hodne podprumerni protivnici typu "hacker, ktery dokaze vsechno" a v podstate nehrajici (ani nemusi ;-)), ale krasna Cindy a vedle ni W. Baldwin, ktery se snazi co mu sily staci, aby to cele zachranil. Kdyz to cele shrnu, tak se mi to i pres vsechny vyhrady libilo! Videl jsem to uz cca 5x, a klidne se za cas podivam jeste jednou, takze i to hodnoceni musi byt na takove urovni a pokud jsem ochoten se na to podivat jeste jednou, tak tomu mene nez tri dat prece nemuzu, a tohle jsem videl uz vicekrat... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jak si mohl někdo dovolit pronásledovat světovou topmodelku? Někdejší agenti KGB můžou všechno, takže ani Cindy Crawford není v bezpečí. Coby právnička se stává terčem nelítostných zabijáků, v téhle štvanici jí pomůže tak akorát sympatický detektiv s tváří Williama Baldwina, který netuší, komu může věřit. Prvně dá sprchu on, pak ona a společně zlikvidují několik bad guys. Samozřejmě béčko jak vyšité, ale pamatuji si hlavně hodně solidní tempo, které při devadesátiminutové stopáži moc „nenechalo“ vydechnout. Scénář je samozřejmě sešitý v poklusu a plný nelogických momentů, ale zručně natočená akce, nadstandardní dávka pyrotechnických rošád i Cindyino tričko, které se postupně velmi zajímavě rozpadá, tvoří velmi atraktivní mix. Padesátimilionový rozpočet je prostě znát, Joel Silver má čuch na explozivní akci (výbuch apartmá, skok do vlaku, honičky v autech). Škoda zbytečně uspěchaného závěru. Za mě béčková srdcovka 90. let, zdejších 46% je úplně mimo (i proto dávám nadsazené 4*). Mimochodem erotická scéna ve vlaku toho času „zpozornila“ nejednoho dospívajícího diváka. ()

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Když se chcete dívat na tohle veledílo, musí vám asi jít jen o to vidět Cindy Crawford v tílku: To je tak jediné, co film nabízí. Každé auto, které do něčeho narazí, vybouchne. Policista na útěku má pořád plný zásobník. Detetkrát prostřelené přední sklo a nikdo nemá ani škrábnutí. Když vybuchuje námořní loď, děje se to asi nadvacetkrát. Kate a Max vybíhají z můstku na přídi a v následujícím záběru ze vzduchu je vidět, že polovina lodi je v plamenech. Na dalším záběru oba v pohodě běží po lávce, která vede z můstku k zádi. Střídají se letecké záběry vybuchující lodi a běžící dvojice, které spolu vůbec nekorespondují. když celá ohromná loď nakonec mohutně exploduje, vidíte v dalším záběru padoucha uvnitř, jak se zmítá uprostřed plamenů. Zápletka je prostoduchá jak mysl Foresta Gumpa. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)

Reklama

Reklama