Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

gemi 

všechny recenze uživatele

Je to film PRO DĚCKA! To především. Cílovka je 8-12 let a míra infantility a pohádkové zkratkovitosti tomu odpovídá. Jak to mám sakra hodnotit? Pro mě je to za jednu, pro desetiletého za pět. Takže dávám tři. Na podívání v rámci rodinného kina určitě super, ale fakt to není nic, u čeho by si dospělý chlap chtěl večer po šichtě otevřít pivo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu, na koho film mířil, jakého diváka si chtěl najít…. Začíná to jako legrační duchařská storka (nejlepší scéna je z natáčení spiritistické tv show), pak se to stočí na kritiku sociálních sítí a konzumu, následuje několik drastických scén, které fakt do filmu pro děti nepatří, a končí to drsnou a srdcervoucí historkou….. Tenhle film by potřeboval dobrého dramatika jako sůl (ta někdy slouží k odhánění duchů), který by to proškrtal, sjednotil atmosféru a hlavně si jasně řekl, jaká je divácká cílová skupina. Jo, a taky vyhodil některé nesmysly z /ne/logiky zádušního světa, kdy někdy něco nejde a jindy zase jde. SHRNUTÍ: Když se chceš napakovat na duchovi a ono to tak úplně nevyjde. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Po pravdě já netuším, jak se to stalo, ale náhle jsem se ocitla v cílové skupině.. Jedná se o zábavnou a milou duchařinu, která mi sedla, líbila se mi.. Asi nemám problém nazout puberťácké střevíce a dívat se jinýma očima.. Příběh přestěhované rodiny do domu s duchem je v podstatě hravá a příjemná záležitost.. Hodnotím shovívavě, ostatně jako vždy.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná, dobrodružná family friendly komedie, která svou cílovku nachází v teenagerech a mladších dětech, ale jinak své uplatnění v kinematografickém poli jinde rozhodně nenajde. Na výraznější zážitek je film až moc plochý, jednoduše přímočarý a nezáživný, ale jako jakási kulisa na pozadí by se asi přežít dal. I tak to ale nemění nic na tom, že 2 hodiny je na tuhle prkotinu až hodně přemrštěná a úmorná stopáž. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Máme tu ducha je skvělým filmem s výborným humorem a skvělým Davidem Harbourem, který mě přesvědčil, že umí hrát i beze slov. Humor byl sice střídmý, ale lahodivý. A u části, kdy se snažili v domě natočit rozhovor pro televizi, jsem se vyloženě chlámal. Zároveň bylo nenásilnou formou poukázáno na to, jak se současná generace řítí do záhuby. Přece, když poprvé v životě uvidím ducha, který mě může udělat cokoliv, tak první, co mě napadne, NATOČÍM SI HO, místo toho, abych utekl. A ta část ujetejch Tikťokářů byla vůbec boží. Je to opravdu pohodový film, který se hodí přesně na to, když si chcete jen tak oddáchnout a pustit si něco u čeho se skvěle relaxuje. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevuje známý zvukový efekt zvaný Wilhelm scream. (mikki089)
  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)
  • Jméno Beetlejuice, které zazní 3x ve 28. minutě, odkazuje na stejnojmený film. (Duoscop)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama