Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

otík 

všechny recenze uživatele

Takový ten správně napínavý thriller o dívence, která si od malička nese v sobě jedno strašlivé tajemství, a o chudáku psychiatrovi, který tuto dívenku dostal svěřenou do péče aniž by tušil, že právě jeho rodina bude terčem únosu a vydírání kvůli jeho nové pacientce. Micheal Douglas je tradičně výtečný, Sean Bean správně temný a Brittany Murphy (dej jí Pán Bůh věčnou slávu) správně zvláštní. Hudba: Mark Isham ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický film o únosu dítěte z důvodu zrealizování nějakého úkolu. Bylo dost zajímavé, že v době, kdy jde o život dcery a čas neúprosně utíká, zachoval si Michael Douglas až překvapivě chladnou hlavu. Scény v ústavu mi (nevím proč) svou atmosférou připomínaly "Gothiku", celkově mi film připomínal "Firewall". I když tyto filmy byly natočeny později, viděl jsem je dřív. Celkově tento film nebyl špatný, významněji na mě ale nezapůsobil. PS: Totálně mě štvala policistka v podání J. Esposito, která zcela nepokrytě předváděla reklamu na ženskou emancipaci. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dobrej thriller, kterýmu to akorát tak trochu kazí konec (nečekaně). S tím mají Američani prostě problém. Celou dobu je to napínavý, herecký obsazení je taky hodně v pohodě, nikdo nijak nepokulhává, no ale pak se tam zase objeví několik ujetých drobností, který to prostě mírně nalomí. Jinak bez problému :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film sa rozbieha dosť pomaly a následná hodina vás utvrdí v tom, že sa jedná o skutočne priemerný thriller s niekoľkými dosť napínavými momenty a veľmi zaujímavým scenárom. Je preto škoda, že sa temná a ponurá atmosféra ku koncu vytráca, načo nás úplne odrovná prekombinovaný a hlúpy záver. Herecký kolektív je ale priamo hviezdny, Douglas sa pre tento druh filmov určite narodil, Sean Bean je výborný "záporák", plus zvyšné hviezdy v solídnych rolách. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Keď som v prváku došiel na intrák, môj spolubývajúci mal na dverách práve plagát k tomuto filmu. Aj keď to bola prakticky len dva roky stará vec, dovtedy som o nej nevedel. Musím však uznať, že som bol neskôr nadmieru uspokojený. Douglas je hra na istotu, Bean má tiež niečo do seba a baby Murphyová - Janssenová boli neodolateľné. Moc dobrý thriller. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama