Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

domirovec 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s tím, že to bude taková ta moderní, těžce průměrná česká romantická komedie, která mě buď unudí k smrti, nebo naštve její dementní zápletkou či něčím jiným. Zde to tak sice úplně úmorné nebylo, ovšem furt žádná sláva. Zkrátím to - ty dvě hvězdy jsou za Ondřeje Sokola (co se objevil fakt párkrát, ale i tak) a za Tomáše Maštalíra (sympaťák). Jinak nic speciálního. Mohlo to však dopadnout mnohem hůř, takže částečně i klobouk dolů.. :) 2/5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Československá romantická komedie o dvou rozvedených československých párech, kde Kostková potká Maštalíra. Má to takový lehce pozitivní feeling, hotel v Tatrách, relativně známé tváře a mládežníci do 18-ti let hrají přesvědčivě plus se štáb podíval i do Afriky, ale výsledkem je stejně něco na jedno použití, co je v žánru českého romcomu průměr. ()

Reklama

YouKnowWho 

všechny recenze uživatele

Další z řady českých/slovenských komedií, které nenadchnou, ani neurazí. Herecké výkony tu jsou poměrně dobré, postavy sympatické a příběh, ikdyž velice předvídatelný, hezky plyne. Naproti tomu se ve filmu objevují prakticky všechna známá romantická klišé, technické nedokonalosti i rušivé šustění scénářem. Z šedého podprůměru však tento film pozvedají nejen zábavné malé vedlejší role v podání Ondřeje Sokola a mojí oblíbené Hany Holišové, ale především skvělý humor v první polovině filmu. V součtu se jedná o příjemnou jednohubku na večer s Vaší drahou polovičkou, u které se zasmějete, možná Vás i lehce dojme, ale žádnou přidanou hodnotu od tohoto díla rozhodně nečekejte. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

Rudy.Jestrab odpad!

všechny recenze uživatele

Pustili jsme si to s rodinou, takže jsem to musela vidět celé až do konce a s naprosto čistým svědomím mohu prohlásit, že to byly další promarněné minuty lidského života. Bylo to, jako koukat na film, který jste viděli už tisíckrát, protože jste dokázali s jistotou říci, co se v příštím záběru stane. A herecké výkony byly tak uvěřitelné, jako kdyby už herci sami věděli, jaká tragédie to bude a styděli se za to, že jsou na kameře vůbec vidět. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama