Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

Rudy.Jestrab odpad!

všechny recenze uživatele

Pustili jsme si to s rodinou, takže jsem to musela vidět celé až do konce a s naprosto čistým svědomím mohu prohlásit, že to byly další promarněné minuty lidského života. Bylo to, jako koukat na film, který jste viděli už tisíckrát, protože jste dokázali s jistotou říci, co se v příštím záběru stane. A herecké výkony byly tak uvěřitelné, jako kdyby už herci sami věděli, jaká tragédie to bude a styděli se za to, že jsou na kameře vůbec vidět. ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu Ženy v běhu jsem se zařekla, že nevynechám jediný film s Terkou Kostkovou.....a zatím to vychází. Tenhle film mě opravdu chytil za srdce. Ne že by to byl takový doják, ale ten film má absolutně všechno, co si představuju pod pojmem pohodový rodinný film. Jsou tu sympatické postavy, které jsou vykreslené reálně, je tu humor, který vychází z každodenních úsměvných okamžiků i nečekaných fiasek, je tu příběh, který není nijak extrémně ohraný, a samozřejmě nemůže chybět ani malé drama, které by mohlo celý film zvrátit od šťastného konce, protože ani sám život není jen růžový. Líbily se mi ukázky malých, ale velice častých okamžiků, které zažíváme všichni, a jejich následky (viz sluchátka na uších na silnici), i okamžiky, které bychom zažívat měli (viz pomoc někomu, kdo je šikanován.), přitom však všeho je tam s mírou, film v ničem netlačí na pilu, jede plynule a nenásilně a divákovi dává možnost se opravdu s postavami sžít a uvěřit, že se to dělo, děje nebo dít bude. Jediné mínus je finální soutěž na konci, která mi přišla krutě osekaná, těch deset minut navíc by film klidně snesl. Jinak ale solidních 95%. ()

Reklama

krasohled 

všechny recenze uživatele

Taky bych si mohla pomachrovat a sprdnout tady sci-fi, akčňáky,  Dunu, Startrek, Avatara nebo  jiné pro mně zbytečné seriály,  které  mně nebaví a nezajímají, a nechci je vidět, jednu hvězdu nebo "odpad!"  a přídat pár intelektuálních keců... a vy kluci běžte ven nebo do posilovny a nechte své babičky nebo jiné osoby ať se dívají na filmy které se líbí jim. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vcelku podařená snaha o tuzemský good-feeling movie, která místy připomínala i zlaté časy dobrosrdečných komedií Marie Poledňákové. Hodnocení sráží zejména prakticky zcela nevyužitý komediální potenciál vedlejších rolí (Sokol, Tabáček, Stárková) a na plátno nepříliš kvalitní kamera. Celkově jsem ale z kina odcházel fakt mile naladěný, obzvlášť s vděkem za vřelou srdečnost a laskavost, které z filmu sršely a přitom nebyly nějak viditelně šroubované. Braňo Mišík natočil opravdu hezký lidský film, který zas jednou připomněl a zužitkoval i česko-slovenské přátelství. Maštalír a Kostková byli skvělí. (Kinostar Eperia, Prešov, předpremiéra 2. 8. 2023) ()

durkes 

všechny recenze uživatele

Trošku lepšie ako priblbé filmy podľa Evity Urbaníkovej, ale tiež to za veľa nestálo. Prekombinovaný scenár príšerní detskí predstavitelia (až na syna) - plnoštíhla baletka i mladšia verzia Chýlkovej postavy z Dědictvcí boli vybraté zle - obe bez štipky hereckého talentu. Aby som zas len nehanil, miestami aj vtipné scény a film solidne ťahali hlavní predstavitelia - Maštalíř a Kostková, ale celkový dojem z filmu dosť rozpačitý......... Žiaľ, na viac ako dve hviezdy to nevydá. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama