Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (104)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

NIKDY Abych učinil zadost hygienické potřebě ospravedlnit se: Byl jsem na tom pracovně. Je zvláštní, jak málo mají konzumní rodinné filmy společného se skutečným rodinným životem. Ještě zajímavější je, že v tom, jak tyto produkty rodinný život inscenují, by asi nikdo žít doopravdy nechtěl. V plastickém simulakru srdečných altruistických bytostí, neživotných promluv, bizarně papundeklových situacích a motivů by to ani nešlo. Nikdy neříkej nikdy je mírou odtrženosti produkt vlastně docela pozoruhodný a jakýmsi zvrhlým způsobem pobavil. První hvězdička právě za ten sotva postřehnutelný, sofistikovaně surrealistický podtón, druhá za klenuté herecké přednosti Terezy Kostkové. Jsi zhulená?! ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu Ženy v běhu jsem se zařekla, že nevynechám jediný film s Terkou Kostkovou.....a zatím to vychází. Tenhle film mě opravdu chytil za srdce. Ne že by to byl takový doják, ale ten film má absolutně všechno, co si představuju pod pojmem pohodový rodinný film. Jsou tu sympatické postavy, které jsou vykreslené reálně, je tu humor, který vychází z každodenních úsměvných okamžiků i nečekaných fiasek, je tu příběh, který není nijak extrémně ohraný, a samozřejmě nemůže chybět ani malé drama, které by mohlo celý film zvrátit od šťastného konce, protože ani sám život není jen růžový. Líbily se mi ukázky malých, ale velice častých okamžiků, které zažíváme všichni, a jejich následky (viz sluchátka na uších na silnici), i okamžiky, které bychom zažívat měli (viz pomoc někomu, kdo je šikanován.), přitom však všeho je tam s mírou, film v ničem netlačí na pilu, jede plynule a nenásilně a divákovi dává možnost se opravdu s postavami sžít a uvěřit, že se to dělo, děje nebo dít bude. Jediné mínus je finální soutěž na konci, která mi přišla krutě osekaná, těch deset minut navíc by film klidně snesl. Jinak ale solidních 95%. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Braňo Mišík natočil ten nejvíc předvídatelný film, jaký vůbec natočit jde. Romantická dramedie o 2 neúplných rodinách, které se na konci *spoiler*!! spojí v jednu! To jste určitě nečekali, co? K tomuhle závěru nás ale dovede naštěstí sympatický casting (hlavně Maštalír je fajn) a tak nějak v pohodě postavy, které jsem neměl chuť po půl hodině uškrtit. Kostková si jede to svý, kdo jí má rád, jí bude mít rád i tady. Průměrná neurážející komedie, ale alespoň v ní nejsou hloupý postavy. Třetí * za solidní závěr a linku s předešlou manželkou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Československá romantická komedie o dvou rozvedených československých párech, kde Kostková potká Maštalíra. Má to takový lehce pozitivní feeling, hotel v Tatrách, relativně známé tváře a mládežníci do 18-ti let hrají přesvědčivě plus se štáb podíval i do Afriky, ale výsledkem je stejně něco na jedno použití, co je v žánru českého romcomu průměr. ()

YouKnowWho 

všechny recenze uživatele

Další z řady českých/slovenských komedií, které nenadchnou, ani neurazí. Herecké výkony tu jsou poměrně dobré, postavy sympatické a příběh, ikdyž velice předvídatelný, hezky plyne. Naproti tomu se ve filmu objevují prakticky všechna známá romantická klišé, technické nedokonalosti i rušivé šustění scénářem. Z šedého podprůměru však tento film pozvedají nejen zábavné malé vedlejší role v podání Ondřeje Sokola a mojí oblíbené Hany Holišové, ale především skvělý humor v první polovině filmu. V součtu se jedná o příjemnou jednohubku na večer s Vaší drahou polovičkou, u které se zasmějete, možná Vás i lehce dojme, ale žádnou přidanou hodnotu od tohoto díla rozhodně nečekejte. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama