Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (104)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná záležitost, která vykrádá některé americké filmy, ale to je mi vcelku jedno. Kostková a Maštalír k sobě jdou, jako Krobotová k Africe. Vše je postavené na dvou rodinách, kdy u obou párů došlo k rozvodu. Na jedné straně kvůli dlouhodobému odloučení ženy pracující v cizině, kdy je otec neustále s dětmi. Na straně druhé muž záletník, který myslí jen na sebe a jeho ženu jen obviňoval jak je neschopná! Náhoda svede tyto dva dohromady, díky šťouchanci na parkovišti a po sléze setkání na skupinách jógy, kde se postupně začínají projevovat sympatie na individuálních lekcích. Velký zlom nastane na společném pobytu, kde se ocitnou všichni ve stejném apartmánu a zapojí se do rodinné soutěže. Navzájem se poznají jejich děti a odhalí se i jejich skrytá tajemství. Spoiler: Když už všechno vypadá růžově a mají první rande, Petr nedorazí! Naďa zjistí že syna srazilo auto a vydá se do nemocnice, kde spatří i jeho ženu a dojde jí, že můžou být stále rodina. Tím pohádka končí a veškerý kontakt opadne. Na vánoce se zúčastní výherního pobytu, kde na ně čeká překvapení, které přichystali jejich děti, aby je dali opět dohromady. 80% ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Ležím v posteli s covidem a koukám na vánořní romanťárny. Je to zcela specifická situace, která nepochybně ovlivňuje můj úsudek, takže se mi líbí téměř cokoli a rovněž u čehokoli, co zavání láskou, dobrem a štěstím jsem naměkko. A je-li to navíc zabaleno v atmosféře Vánoc, slzím, dojímám se a u toho se zdatně dusím, protože se vždycky rozkašlu. :-D Ale tohle bylo opravdu fajn, Tomáše Maštalíra zbožňuju a celé to bylo příjemné pokoukání. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Československá romantická komedie o dvou rozvedených československých párech, kde Kostková potká Maštalíra. Má to takový lehce pozitivní feeling, hotel v Tatrách, relativně známé tváře a mládežníci do 18-ti let hrají přesvědčivě plus se štáb podíval i do Afriky, ale výsledkem je stejně něco na jedno použití, co je v žánru českého romcomu průměr. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Na poměry našeho středoevropského regionu jsem byl mile překvapen. Žádné hnusné, amorální chování, žádné podvádění, jen fajn příběh o dvou lidech a jejich rodinách které se na konci spojí v jednu. I přes zapojení netradičních afrických lokací se jedná o jednoduchý příběh, který příjemně ubíhá, má sympatické herce a malebné, převážně slovenské lokace. Romantika, na kterou nebudu mít problém se v budoucnu znova s radostí podívat. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama