Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Víceméně taková klasická, standardní česká romantická komedie televizního formátu, která absolutně v ničem nepřekvapí, humoru je poskrovnu, příběh je z těch nejobyčejnějších, zpracování je rovněž takové obyčejnější, největším kladem jsou zde jednoznačně herci, konkrétně tedy ústřední dvojice. Nic mi tu nijak zvlášť nevadilo, nic mě nijak extra nenadchlo, takže vlastně takový neurážející průměr. Každopádně podruhé už to asi vidět nepotřebuji. 5/10. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Dve zlomené rozvedené srdcia si k sebe postupne aj vďaka životným náhodám hľadajú cestu. Herecké obsadenie: Terezka Kostková a Tomáš Maštalír sú v podstate stávkami na istotu ale obsadenie adolescentného osadenstva sa mi tiež  páčilo a sedelo k daným charakterom. Prevedenie: Vo svojej podstate ide o tuctovú komediálnu drámu ktorých slovenská a česká produkcia chrlí kopu každý rok. Ale oceňujem jednu vec ktorá nie je samozrejmosťou. Vždy sa podobné filmy točia okolo nevery, podvádzania a ľahkej prostitúcie čo diváka ako ja unavuje. Tu je priami romantický ťah na bránu a celé to dáva zmysel a super sa na to pozerá. Jednoducho nepozeráte si čas aby ste vedeli kedy to skončí. Pocity: Zrejme ma to zastihlo v optimálnej nálade lebo sa mi to páčilo. Sympatický herci, pozitívna nálada a uveriteľná zápletka, ktorá nebola pritiahnutá za vlasy. Pôvodne som chcel dať iba lepšie 4 hviezdy ale soundtrack od Paliho Haberu to vyšperkoval na plný počet. Pridaná hodnota: Triviálna komédia s pridanou hodnotou a vynikajúcimi hercami a hudbou. 90% ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vcelku podařená snaha o tuzemský good-feeling movie, která místy připomínala i zlaté časy dobrosrdečných komedií Marie Poledňákové. Hodnocení sráží zejména prakticky zcela nevyužitý komediální potenciál vedlejších rolí (Sokol, Tabáček, Stárková) a na plátno nepříliš kvalitní kamera. Celkově jsem ale z kina odcházel fakt mile naladěný, obzvlášť s vděkem za vřelou srdečnost a laskavost, které z filmu sršely a přitom nebyly nějak viditelně šroubované. Braňo Mišík natočil opravdu hezký lidský film, který zas jednou připomněl a zužitkoval i česko-slovenské přátelství. Maštalír a Kostková byli skvělí. (Kinostar Eperia, Prešov, předpremiéra 2. 8. 2023) ()

Rudy.Jestrab odpad!

všechny recenze uživatele

Pustili jsme si to s rodinou, takže jsem to musela vidět celé až do konce a s naprosto čistým svědomím mohu prohlásit, že to byly další promarněné minuty lidského života. Bylo to, jako koukat na film, který jste viděli už tisíckrát, protože jste dokázali s jistotou říci, co se v příštím záběru stane. A herecké výkony byly tak uvěřitelné, jako kdyby už herci sami věděli, jaká tragédie to bude a styděli se za to, že jsou na kameře vůbec vidět. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šedý průměr a byla jsem mile překvapena. Ne, že by to nikde nedrhlo, na sladkou romantickou komedii, to bylo chvílemi až moc přeslazené na můj vkus, ale první půlka filmu byla vážně docela dost zábavná. Na té chatě už to bylo horší a role pro O. Sokola bohužel opravdu nic moc. Dala bych mezi 3 a 4 hvězdami, ale za to, že se současný film nedotkne ani náznakem ras, genderů a sexuální orientace jdu s hodnocením nahoru. Netušila jsem, že ještě někdo natočí něco, co se těchto otázek ani nedotkne. Díky za to. A Kostková s Maštalírem byli v pohodě. Jen mě zaráželo, proč všechny děti "vo filme hovorily po slovensky". Bývá to většinou tak, že děti mluví s rodičem jeho jazykem, tudíž děti Kostkové měly s ní mluvit česky, ale to už je detail. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama