Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (134)

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vědomostní pořad, který má šťávu. Je to rychlý, je tam spoustu otázek a má to tři kola. Na lovu je překvapivě velmi příjemný pořad na volný večer, kdy chce člověk vypnout a možná si i trochu zasoutěžit. Samozřejmě je to jiné než být přímo v pořadu, tam je to úplně o něčem jiném. (Vím to moc dobře). Ale třeba i na soutěžení s kamarády u televize je to příjemný oddech. Ondřej Sokol není úplně můj nejoblíbenější moderátor, ale je fakt, že zrovna tahle pozice je velmi náročná. Jeho vtipy mě příliš nebaví, ale co se týče čtení otázek, tak mu to jde moc dobře. Největší legendou je tu pravděpodobně Doktor vševěd, jenž zvedá úroveň soutěže, ale i ostatní Lovci jsou vcelku zábavní. Pane Lišáka jsem, však nikdy neviděl, takže nemůžu hodnotit. Je mi známý fakt, že jakákoliv soutěž, kterou komerční česká televize udělá je automaticky pro každého na ČSFD minimálně pod tři hvězdičky, ale Na Lovu se dle mého názoru povedlo. Sice se nejedná o žádný majstrštyk, ale oproti tomu co vzniká, je vysoko nade všemi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem po dlouhé době viděl za něco, kde účinkuje Ondřej Sokol a neleze mi vyloženě na nervy. Už jen proto jedna hvězda navíc. Ta druhá je proto, že celkově mi přijde koncepce tohoto pořadu jakžtakž zajímavá, přestože i já mám velké pochybnosti o regulérnosti a znalostech samotných „lovců“ – ten típek je buď nejchytřejší v republice, nebo zná odpovědi dopředu. Není to však tak zajímavé, abych tomu věnoval zvýšenou pozornost. Viděl jsem to asi třikrát-čtyřikrát (z toho jedno tam byla lovkyně)… ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechny / většinu na tomto pořadu tak strašně pohoršuje. Ano, není to Chcete být milionářem? a Ondra Sokolů taky nepatří mezi mé oblíbence, ale co byste čekali od vědomostního pořadu běžícího od pondělí do pátku v podvečer? Ano, vtípečky často nejsou nejsofistikovanější, ale nápad to má a člověk se něco dozví... 80% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, ale před týdnem jsem objevil tuhle vědomostní soutěž a je to od dob Milionáře jediná, která mne chytla. Možná, že slabším místem je jakože vtip za každou cenu u okének soutěžících, ale to je šumák, protože samotná soutěž má zajímavý systém, solidního moderátora a perfektní lovce. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Televizní soutěže mám ráda. Člověk zjistí hloubku svých neznalostí  a něco nového se dozví. Tato soutěž je svižná, poučná i zábavná. Co se týče toho, že by se jednalo o podvod na diváky v tom smyslu, že by lovci mohli znát předem scénář otázek a mohli si najít před vystoupením odpovědi nebo znát otázky i odpovědi a potrápit jen svou paměť, tak tady mluví proti početný štáb,  z něhož by jistě někdo na případný podvod na diváky upozornil. Taky si myslím, že lovci by se k nějakému podvodu nepropůjčili. Nevylučuji ale možnost, že se na tvorbě otázek podíleli. Co se týče výhry, která je v daném případě nízká a já jsem ji v desítce sledovaných pořadů viděla jen jednou, tak ta asi není podstatná. Soutěžící zřejmě dostávají honorář za účinkování v zábavném TV pořadu. Ondřej Sokol je vtipný moderátor a všech pět lovců bylo dobře vybráno. Vadí mi trochu vysílací čas soutěže, který se překrývá se stejným žánrem na ČT - A-Z kvíz a slovenským Duelem na RTVS, které taky ráda sleduji. Něco jiného je sobotní Hvězdný speciál se známými osobnostmi. Otázky jsou jednodušší, aby se umělci neztrapnili a lovec se občas vědomě zmýlí, aby se co nejvíc peněz vyhrálo na charitu. Tady bych řekla, že je to naaranžované. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová absolvovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Přezdívku „Kvízová dáma“ dostala proto, že právě kvízy jsou jejím velkým koníčkem a též druhým povolání. Spolupracuje zejména se společností Albi. Už dříve se jako soutěžící zúčastnila pořadu Nejslabší, máte padáka (od r. 2002). (Olík)
  • Lovec Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek vystudoval historii a geografii na Univerzitě Karlově v Praze. Doktorát získal v roce 2014 na Univerzitě Hradec Králové. V roce 2006 začal pracovat v Historickém ústavu Akademie věd ČR. Kromě toho přednášel na několika školách, mj. na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Je také autorem či spoluautorem řady knih pro děti a turistických průvodců. (Olík)
  • Velkým koníčkem lovce Václava „Pana Lišáka“ Slabyhoudka jsou cizí řeči. Plynně hovoří anglicky a francouzsky, domluví se také španělsky a rusky. Své jazykové nadání využívá i při své práci, překládá právnické texty. (Olík)

Reklama

Reklama