Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (134)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tohle je jediný koukatelný soutěžní pořad v ČR. A hodně tomu dává Sokol. Jeho “přestřelky” s lovci (s “Kalkulátorem” asi nejvíc) jsou přirozené a vtipné. Takže klidně dám plný počet, abych zdůraznil tu bídu pořadů ostatních. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Od tohoto počinu TV Nova jsem popravdě nic moc neočekávala. Za mě se v televizi objevila jenom další soutěž z plejády propadáků. Přesto jsem si záznam našla a na oněch asi čtyřicet minut se podívala. A popravdě, ani toho nelituju. Tenhle pořad je v současné době asi to nejlepší, co v televizi v tomto čase vysílají. Je celkem vtipný, divák se z něho něco dozví a nedává soutěžícím nic zadarmo. Vlastně se ani nedivím, že "lovci" zatím žádná skupina soutěžících, alespoň z toho, co jsem viděla, neunikla a ty peníze si soutěžící nerozdělili mezi sebe. Jedinou výhrou pro ně je možná to, že si s nimi moderátor potřese rukou. Za mě je tohle rozhodně menší ztráta času než například Prostřeno, které se, alespoň dle mého názoru, za těch více než deset vysílacích let stalo poměrně ohranou záležitostí a divím se, že se na něj ještě někdo dívá. Až budu mít zase chvilku, kdy nebudu mít co na práci, což se neděje moc často, ráda se na tento pořad podívám, jestli ho tedy v té době budou ještě vysílat. Za mě plný počet hvězdiček proto, že je lepší než ostatní, rozhodně ne proto, že by byl tak skvělý a oněch pět hvězdiček si zasloužil. O tom, jestli za ten čas a zhlédnutí stojí si musí udělat obrázek každý z diváků sám, já jsem jeden z těch, kterým pár dílů stačilo a nemusím u něj sedět každý všední večer. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho neočekával a vlastně jsem se k tomu jen náhodou nachomítnul u přepínání televizních kanálů. Sám se jen tak něčeho nezaleknu a proto jsem si řekl, že to celé z výzkumných důvodů podstoupím. Co k tomu říct? No nezažívnější soutěž jsem snad ještě neviděl! Celé to začíná zdlouhavým rozhovorem soutěžících s jedním z těch nejhorších představitelných moderátorů a já vážně nedokáži pochopit, jak může být tenhle pták na české scéně tak oblíbený (ale to je vedlejší). Onen rozhovor spočívá ve vyptávání na koníčky lidí na kterých vám nezáleží a vlastně o nich ani nic vědět nechcete. Něco ve stylu ,,ahoj bábo jak se máš? Co děláš? Křížovky luštíš, ráda kuchtíš?" Ale to je asi běžná praxe v podobných pořadech viz. například A-Z kvíz a podobné. Dále soutěžící odpoví na všehochuť nezajímavých a z drtivé většiny zcela primitivních otázek a z nějakého důvodu se následně střetne s nastrčeným lovcem, který je vždy stejný a s velkou pravděpodobností zná i odpovědi na dotazované otázky. Ve finále se soutěžící snaží lovci utéci i se svojí výhrou a konec. Což je vlastně mnohem nudnější než to zní. Absurní co? Asi z pořadu neplyne jiné uspokojení, než z peněžní výhry samotných soutěžících. 15% PS: Vrcholem je ještě celková délka pořadu, což s reklamami přesahuje hodinu...Zlatej Milionář! Edit po čase: Nakonec uznávám, že jsem nebyl úplně spravedlivý. Je to slabé a podivné, ale rozhodně si to odpad nezaslouží. Hloupé, ale jedná se vlastně o průměrný pořad na nově a když v TV není nic lepšího, tak se na to dokonce i chvíli koukat dá (ale to už je výhoda vědomostní soutěže, ničeho jiného)? ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Pořad na jedno použití, inspekce vědomostí. Ondřej Sokol má snadnou práci, rychle předčítá, občas vtipný. Lovec proti soutěžícímu, shlíží naň z výšky, občas perlí poučky a vědomosti. Soutěžící předem odsouzený k defenzivě. Dal bych i dvě - ale vlastně mne to nebaví. 25%. ..... A když už moderátor - Ondřej Sokol je zábavný asi jako M. Preiss v Milionáři. Nějak to tam není, i když je to velice šikovný člověk a dělá všechno, všechno ...všechno. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Televizní soutěže mám ráda. Člověk zjistí hloubku svých neznalostí  a něco nového se dozví. Tato soutěž je svižná, poučná i zábavná. Co se týče toho, že by se jednalo o podvod na diváky v tom smyslu, že by lovci mohli znát předem scénář otázek a mohli si najít před vystoupením odpovědi nebo znát otázky i odpovědi a potrápit jen svou paměť, tak tady mluví proti početný štáb,  z něhož by jistě někdo na případný podvod na diváky upozornil. Taky si myslím, že lovci by se k nějakému podvodu nepropůjčili. Nevylučuji ale možnost, že se na tvorbě otázek podíleli. Co se týče výhry, která je v daném případě nízká a já jsem ji v desítce sledovaných pořadů viděla jen jednou, tak ta asi není podstatná. Soutěžící zřejmě dostávají honorář za účinkování v zábavném TV pořadu. Ondřej Sokol je vtipný moderátor a všech pět lovců bylo dobře vybráno. Vadí mi trochu vysílací čas soutěže, který se překrývá se stejným žánrem na ČT - A-Z kvíz a slovenským Duelem na RTVS, které taky ráda sleduji. Něco jiného je sobotní Hvězdný speciál se známými osobnostmi. Otázky jsou jednodušší, aby se umělci neztrapnili a lovec se občas vědomě zmýlí, aby se co nejvíc peněz vyhrálo na charitu. Tady bych řekla, že je to naaranžované. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Viktorie „Belladonna“ Mertová se původně do pořadu přihlásila jako obyčejná soutěžící. Prokázala však takový přehled a znalosti, že byla televizí Nova angažována do role vzdělance, který proti čtveřici soutěžících bojuje. (Olík)

Reklama

Reklama