Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (134)

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Soutěž jsem poprvé viděl v Německu, kde se vysílá jako Gefragt - Gejakt. Už tehdy se mi to hodně líbilo, i když jsem tomu moc nerozuměl. Ale zkrátka mě bavilo sledovat ty postupy soutěžících. Jsme tedy rád, že se soutěž dostala i k nám, baví mě. Často žasnu, co ti lovci všechno vědí. A na moje překvapení Ondřej Sokol není vůbec špatný moderátor. Doufám, že se soutěž nějakou dobu udrží. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho neočekával a vlastně jsem se k tomu jen náhodou nachomítnul u přepínání televizních kanálů. Sám se jen tak něčeho nezaleknu a proto jsem si řekl, že to celé z výzkumných důvodů podstoupím. Co k tomu říct? No nezažívnější soutěž jsem snad ještě neviděl! Celé to začíná zdlouhavým rozhovorem soutěžících s jedním z těch nejhorších představitelných moderátorů a já vážně nedokáži pochopit, jak může být tenhle pták na české scéně tak oblíbený (ale to je vedlejší). Onen rozhovor spočívá ve vyptávání na koníčky lidí na kterých vám nezáleží a vlastně o nich ani nic vědět nechcete. Něco ve stylu ,,ahoj bábo jak se máš? Co děláš? Křížovky luštíš, ráda kuchtíš?" Ale to je asi běžná praxe v podobných pořadech viz. například A-Z kvíz a podobné. Dále soutěžící odpoví na všehochuť nezajímavých a z drtivé většiny zcela primitivních otázek a z nějakého důvodu se následně střetne s nastrčeným lovcem, který je vždy stejný a s velkou pravděpodobností zná i odpovědi na dotazované otázky. Ve finále se soutěžící snaží lovci utéci i se svojí výhrou a konec. Což je vlastně mnohem nudnější než to zní. Absurní co? Asi z pořadu neplyne jiné uspokojení, než z peněžní výhry samotných soutěžících. 15% PS: Vrcholem je ještě celková délka pořadu, což s reklamami přesahuje hodinu...Zlatej Milionář! Edit po čase: Nakonec uznávám, že jsem nebyl úplně spravedlivý. Je to slabé a podivné, ale rozhodně si to odpad nezaslouží. Hloupé, ale jedná se vlastně o průměrný pořad na nově a když v TV není nic lepšího, tak se na to dokonce i chvíli koukat dá (ale to už je výhoda vědomostní soutěže, ničeho jiného)? ()

BadassX

všechny recenze uživatele

Anglicky originál Chase znám a česká verze není zase tak zlá. Sokol natrénoval pozice originálního moderátora, (včetně smíchu, na což se mohl s klidem vysr.at, protože je Sokol někdy vtipný) lovci si hrají po svém a jsou pro mě celkem fajn. Jen mi není jasná mladá Zorka Jandová, která určitě nemá vůbec žádnou protekci a super se sem hodí a všechno ví 😊 ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vědomostní pořad, který má šťávu. Je to rychlý, je tam spoustu otázek a má to tři kola. Na lovu je překvapivě velmi příjemný pořad na volný večer, kdy chce člověk vypnout a možná si i trochu zasoutěžit. Samozřejmě je to jiné než být přímo v pořadu, tam je to úplně o něčem jiném. (Vím to moc dobře). Ale třeba i na soutěžení s kamarády u televize je to příjemný oddech. Ondřej Sokol není úplně můj nejoblíbenější moderátor, ale je fakt, že zrovna tahle pozice je velmi náročná. Jeho vtipy mě příliš nebaví, ale co se týče čtení otázek, tak mu to jde moc dobře. Největší legendou je tu pravděpodobně Doktor vševěd, jenž zvedá úroveň soutěže, ale i ostatní Lovci jsou vcelku zábavní. Pane Lišáka jsem, však nikdy neviděl, takže nemůžu hodnotit. Je mi známý fakt, že jakákoliv soutěž, kterou komerční česká televize udělá je automaticky pro každého na ČSFD minimálně pod tři hvězdičky, ale Na Lovu se dle mého názoru povedlo. Sice se nejedná o žádný majstrštyk, ale oproti tomu co vzniká, je vysoko nade všemi. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovec Václav „Pan Lišák“ Slabyhoudek absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Nabídku účastnit se jako jeden z expertů pořadu přijal v době, kdy ještě studoval. (Olík)
  • Velkým koníčkem lovce Václava „Pana Lišáka“ Slabyhoudka jsou cizí řeči. Plynně hovoří anglicky a francouzsky, domluví se také španělsky a rusky. Své jazykové nadání využívá i při své práci, překládá právnické texty. (Olík)

Reklama

Reklama