Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (122)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Opět a zas vítejte u kvalitního kopání vlastního hrobu hlouběji k samotnému jádru, protože to se tady začíná dít. Tentokrát se dostáváme do Rumunska a nic se tam neděje film ničím nezaujme a víceméně, jsem u filmu ani pořádně nevnímal a jenom jsem doufal, že to co nejdřív skončí. Vlastně ani nechápu proč si tak ubližuji, protože úplně zbytečně tohle sleduji,.měl bych si trávit čas u filmu, aspoň u něčeho příjemnějšího. Takže 2/10 ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím filmům velký kvalitativní pokles. Film je až na pár výjimek protkán neskutečnou nudou. Pinhead už ani nemá takové charisma jako v předchozích filmech a celá ta zápletka s oživováním mi přišla totálně na hlavu. Navíc se vytratilo veškeré napětí a děsivá atmosféra, vzpomínám si jen na jednu silnější scénu krátce po začátku filmu. Tento díl považuji za zatím nejslabší z celé série. 40% ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Z Hellraisera se pro mě začíná stávat dosti nevyrovnaná serie. Jeden díl je lepší jeden horší, čímž mě vlastně tahle serie udržuje při životě a snad ji i dokoukám. Jsem u sedmého dílu a jsem nadmíru potěšen. Tento díl je svoji zápletkou trošičku překombinovaný, ale kdo hledá ten najde a já našel co jsem hledal. Pokračuje schizofrenní zápletka jako v dílu šestém, kdy hlavní hrdinka se pohybuje na hranici reality a fantazie. Nakonec člověk zjistí, že te reality až tak moc nebylo. Z celé serie snad nejdokonalejší ukončení celého dílu, kde se tvůrci podařilo zkloubit dobrý a špatný konec téměř mistrně. I když bohužel či bohudík nemají démoni z kostky ve filmu tolik prostoru, na závěr to možná stačí. (5,1,2,7,6,3,4) ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající kravina. Od čtvrtého dílu je tato série až neuvěřitelně špatná. Ty tomu teda dávaj na frak. Kdo takhle imbecilní děje vymýšlí by mě fakt zajímalo. Snad jen na tu Kari Wuhrer se dá ještě dívat, jinak stupidita největší. Možná, že ten kdo nezná původního Hellraisera, nebo ten kterému se ani ten nelíbil, nebude k tomu filmu tak kritický, ale mě tato řada přivádí k šílenství. 1.díl-100%,2.díl-100%,3-60%,4-0%,5-0%,6-0%a 7.díl jak jinak než 0%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už mám za sebou najväčšie skvosty z tejto serie a tento sa im nepriblížil ani náhodou.Novinárka ktorá pátra bla bla bla ďalej pokračovať nemusím,je to stále o tom istom.Nič čo by som nevidel inde,originalita vobec žiadna.Vizuál bol otrasný a kamera očividne prehrávala.Film zas hrá na fantas magorickú visáž a zase sa prelína fantázia z realitou,tak ako to bolo v 6 časti ale tu je to prehľadné a predvídateľné.Scénar aj spracovanie sú celkom vedľa.Tak toto ma s pôvodným hellraiserom minimum spoločného.Pinheadova koncová uzávierka filmu bola stručná,jasná aj krvavá ale nudu sršiacu z celého filmu už nezachránila. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)

Reklama

Reklama