Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (115)

PKD 

všechny recenze uživatele

Kirsty je zpět!!! A je ještě krásnější, než kdy dřív. A ta pointa...bravo. Odklon od krvavosti, pchááá. Tak se podívejte na první 3 a dejte pokoj. Mysteriózně, psychothrillerová linka této sérii, naopak sluší. Ano, i mě je občas smutno po klasickém bloody Hellraiserovi, ale pokud ano, řídím se podle své vlastní rady, kterou jsem zde prezentoval. Pro ty, kdo znají nějaké supr comicsy od Boom! entertainment, ví,že sága Hellraisera není vždy jen o krvi. A ti z vás, co je neznají...co byste řekli na to, že se Pinhead vykašlal na roli vládce Pekla a nabídl svou funkci, jedinému člověku, který kdy Cenobity porazil, jisté Kirsty Cottonové a ta...přijala?(P.s. později se zase vše vrátilo do starých kolejí, ale to už není důl.) Tomu já, říkám nápad, který trumfne všechno z celé H.ságy. A jelikož Barker dohlíží na tyto comicsy, je to i schválené samotným mistrem, Řádu Řezné Rány. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené psycho, i když místy trochu zmatené a nepřehledné. Nakonec docela zajímavá pointa. Opět už to není ten klasický Hellraiser, Pinhead se objeví zase jen kousek na konci, ale jsem docela překvapen, že i šestý díl si udržel celkem ucházející "kvalitu" ke které se série vrátila s dílem pátým. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Trevor (Dean Winters) přežije děsivou nehodu, při které zemře jeho přítelkyně. Alespoň si to Trevor myslí. Ale policie je přesvědčena, že Trevor dívku zabil a někde se zbavil jejího těla, protože při nehodě její tělo nebylo nalezeno. A navíc má od nehody Trevor podivné výpadky, které pokaždé končí smrtí někoho z jeho okolí... Jako samostatný film by to nemuselo být až tak zlé, kdyby se Bota (to je fakt jméno režiséra) nepokoušel film natlačit do série Hellraisera, což v tomto případě znamenalo, že do již hotového a jakžtakž smysl dávajícího příběhu byl natlačen Pinhead a kostka, čímž se ten příběh rozpadl v podivnou slátaninu. Film nezaujme ani hereckým obsazením, ani hudbou, a vlastně vůbec ničím. A když si představím, že mne čekají ještě další díly, fakt mi běhá mráz po zádech. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

No a tenhle film je jenom úplně krásným příkladem klasického a bez ducha přítomného hloupého hororu, kde se tady tento film stává prvním kopnutím do mrtvoly a taky začíná se tady kopat pěkný hrob pro tuto sérii. Klasické klišé bez nápadu a jakéhokoliv příběhu, klišé lekacky, nudné postavy a příběh se buď upíná k sexu nebo se snaží celý film děsit přes tu stejnou věc a to je ta že vždycky má nějaké vidiny nebo něco se mi děje a tohle je kravina. Jediné co bych dokázal říct dobrého k filmu je zajímavý zvrat ke konci filmu, ale to je všechno. 2,5/10 ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Rick Bota je břídil! To je jasný... Když si vezmete solidní začátek, shitový průběh a perfektní konec a trochu si toi v hlavě přeberete, zjistíte, že asi každý z nás by to dokázal natočit lépe. Takhle špatně sestříhaný a promrhaný perketní děj jsem již dlouho neviděl. Hudba výborná, Doug Bradley jako vždy výborný. Ovšem 70 minut totálního matení diváka, herce a snad i režiséra samotného děsně kazí dojem z filmu. Když bych si trochu z přeházel scény, lehce prostříhal a do hlavní role posadil Michaela Madsena, mám jasný, minimálně 4* film. Takhle je to tak lepší 2*. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)
  • Scenár, podľa ktorého bola natočená táto časť, pôvodne nemal s touto sériou nič spoločné. Štúdio Dimension Films v snahe ušetriť na scenári ho dala prerobiť, pridali sa Cenobiti a podobne a stalo sa z toho pokračovanie Hellraisera. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)

Reklama

Reklama