USA,
(1968–1970), 45 h 4 min
(Minutáž: 52 min)
E. W. Swackhamer,
Paul Junger Witt,
Herschel Daugherty, Herb Wallerstein, Richard Kinon, Irving J. Moore, Jerrold Bernstein, R. Robert Rosenbaum, Bob Claver, James B. Clark, Harvey Hart, Virgil W. Vogel, William F. Claxton, Lou Antonio, Nicholas Colasanto, Jim Hogan (více)
Scénář:
N. Richard Nash,
Daniel B. Ullman,
D.C. Fontana,
Don Tait,
Gerry Day, William Blinn, John McGreevey, Jo Heims, Michael Fisher, Don Balluck, Tim Kelly, Jay Simms, Henry Slesar, Richard M. Bluel, Larry Brody, Albert Beich, Ken Trevey, Lee Oscar Bloomgarden, Skip Webster, Henry Sharp, Robert Goodwin, Jack Miller, Oliver Crawford, James Amesbury, Allen Clare, Roberta Goldstone (více)
Hrají:
Susan Tolsky,
Henry Beckman,
Bo Svenson,
Buck Kartalian,
Sid Haig, John Anderson, Edward Asner, Sheree North, Allan Arbus, Roberta Collins, David Draper, Barry Williams, Eric Shea, Jane Wyatt, Daniel J. Travanti, Lynda Day George, Bruce Lee, Mala Powers, Susan Howard, Rance Howard, Christopher Stone, James Sikking, Ross Hagen, Quinn K. Redeker, Peter Jason, Philip Bruns, Kathryn Hays, Mitch Vogel, William Lucking, Vic Tayback, Pat Harrington Jr., Jeanette Nolan, Denver Pyle, Hoke Howell, Jay C. Flippen, Carolyne Barry, Jayne Meadows, Felton Perry, Karen Carlson, Mills Watson, Alan Hale Jr., Kathleen Widdoes, Steve Ihnat, William Schallert, Dennis Fimple, Michael Ansara, Bill Erwin, Alan Oppenheimer, Ned Glass, Logan Ramsey, Paul Lambert, Don Hanmer, Allen Jaffe, Eddie Ryder, Peter Whitney, Richard Hale, Danny Borzage, Kelly Thordsen, William Bassett, Jack Perkins, Pamela Dunlap, Rhys Williams, Charles Seel, Robert Foulk, Henry Wills, Larry D. Mann, Richard Loo, Arthur Space, Bill Zuckert, Timothy Scott, Karl Lukas, Mickey Morton, Roy Engel, Angel Tompkins, Elaine Joyce, Rosemary DeCamp, Michael Forest, Sam Melville, Linda Marsh, Jeff Pomerantz, Jack Bannon, Art Lund, Brenda Scott, Marcel Hillaire, Stefan Arngrim, Helen Kleeb, Gary Dubin, Joseph V. Perry, Don Pedro Colley, Guy Raymond, Nora Marlowe, Ron Feinberg, Don Kennedy, Bill Borzange, Helen Page Camp, Steve Gravers, Murray MacLeod, Johnny Seven, Andy Romano, Lawrence Montaigne, James Mccallion, Arlene Martel, Bryan O'Byrne, Dick Balduzzi, Ted Smile, Christine Matchett, Loretta Leversee, Eumenio Blanco, Joe Phillips, Noble 'Kid' Chissell, Barry Cahill, Michael Bell, Gordon Jump, Pat Delany, Byron Morrow, William Wintersole, Joshua Bryant, Richard LaMarr, Don Steele, Laurence Haddon, Ed Gilbert, Gene Rutherford, James Almanzar, Joseph Bernard, Mitzi Hoag, C. Lindsay Workman, Michael Baseleon, Lars Hensen, Leon Lontoc, Warren Munson, Weaver Levy, Hal England, Ernesto Molinari, Allison McKay, Ivor Francis, Gene Tyburn, Julian Burton, Shepherd Sanders, Linda Dangcil, Chester Jones, Noam Pitlik, Dick Cherney, Jeff DeBenning, Sid Troy, George Tracy, Zooey Hall, Ed McCready, X Brands, Paul Marin, Ceil Cabot, James Davidson, Diane Sayer, Hagan Beggs, Lew Ayres, Jim Goodwin, Nathan Jung, Geraldine Wall, Mary Angela Shea, Susan Silo, Cynthia Hull, Bert Santos, Scoey Mitchell, Dal Jenkins, Hideo Inamura, Stefanianna Christopherson, Lou Frizzell, Dolores Mann, Michael Murphy, John Marley, Majel Barrett, Mary Charlotte Wilcox, Jack Albertson, Monte Markham, William Smith, Will Geer, Henry Jones, Mary Jo Deschanel, R.G. Armstrong, Jacqueline Scott, Eddie Smith, Spec O'Donnell, Philo McCullough, Bernard Fox, Ken Swofford, Donald Moffat, Al Bain, Donnelly Rhodes, Eddie Firestone, Paul Fix, Richard Bull, Lou Antonio, David S. Cass Sr., Michael Jeffers, Cicely Tyson, Georg Stanford Brown, Ketty Lester, Bill Mumy, Larry Linville, Harold Gould, Robert Cummings, Gene Evans, Meg Foster, Chester Hayes, Max Wagner (více)
(další profese)