Reklama

Reklama

Starosta Kingstownu - Série 3

(série)
Trailer 3

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Upršaná, depresívna atmosféra priemyslového Detroitu nemá chybu. Tretia sezona pre mňa osobne najlepšia hoci Sheridan už tradične nevie vychytať konce podľa mňa. Aj tento technicky dojebal. Všetko nahrnul do záverečnej epizody ako chuj. Mohol ísť postupne a s gradovaním. Tak by sa mi to ľúbilo oveľa viac. Ale ako celok jednoznačne za plný počet i napriek tomu, že to neustále fuckovanie už trochu začína znieť totálnym buranstvom. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když to vypadá, že Sheridan komplet předal otěže a funguje už jen jako producent, tak se povedlo jednak udržet styl a jednak se podařilo překonat druhou řadu. Co už se tolik nepovedlo je práce s tempem, takže vlažnější epizody kde se toho tolik nestane střídají ty kde se toho naopak stane tolik že by to vydalo na tři díly. Další sérii si klidně dám, protože je šance že se komplet přehodí výhybka na jinou kolej, ale úplně to nevypadá že by tvůrci (ať už to bude kdokoliv) dokázali překonat parádní první sérii…75% ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je úplně nezajímavá, jen se 10 nekonečných dílů přešlapuje na jednom místě. Furt dokola, furt to samé. Samá vata a protahování. Dodívat to nešlo ani s masivním přetáčením. Kingstown už více nikdy. ⬇️ 2% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novy "hraci" na scene, trenice za i v muroch vaznice a hlavne hlbsie rozpracovane ustredne charaktery.  Aspon teda po psychickej stranke. Ocakavane "prekvapenie" v predposlednej epizode a nasilny zaver s dalsim potencionalnym vyvojom v dalsej serii. Azda bude aspon takto kvalitna. Treba vsak seriozne povedat, ze niektore epizody boli len priemerne a chovanie postav nie vzdy uplne uveritelne. Stale vsak nadpriemer. Odporucam. 65% ()

Galerie (345)

Reklama

Reklama