Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Recenze uživatele FildasCZ k tomuto seriálu (2)

Archive 81 (2022) 

Já Vám nevím. Drama, horo sci-fi. Herci mi příjdou v pohodě prozatím což by mě u hororu štvalo nějaké paka. Hodnotím to zatím rozpracovaně. Opravdu seriálu, co má 77% původně 81% jsem čekal fakt víc, ale po prvním díle nehodlám dělat závěry, ale moje prognózy kladně nevypadají.  Jako čekal jsem ten horor a ono nic. Jasně bylo tam napětí o tom žádná, ale v zásadě se moc nestalo. uvidíme zda se to ještě rozjede a nebo skončíme po druhém díle, jako vždy. Spíš je to tajuplné drama pak bych byl víc shovívavější.  Upřímně by mě zajímalo, co tady recenzující považují za horor, když tohle je podle nich masterpís. ()

Tajemné signály (2022) (E01) 

Já Vám nevím. Drama, horo sci-fi. Herci mi příjdou v pohodě ovšem ta naivita toho, že jde někam pracovat a bude sledovaný, když věděl, že o něm vše ví ? Lákali ho tak prachy, že to celé ignoroval a nebo si myslel, že to nebude tak zlé ?  Jako čekal jsem ten horor a ono nic. Jasně bylo tam napětí o tom žádná, ale v zásadě se moc nestalo. Uvidíme v další díl. ()

Reklama

Reklama