Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (184)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pokud nechcete číst spoilery, tak tenhle komentář přeskočte!!!....... ........... ............. ............. ............. Archiv 81 má tradiční problém moderních hororů. Vybuduje atmosféru, položí řadu zajímavých a zneklidnujicich otázek a na konci na ně dá úplně retardované odpovědi. Ale úplně. Jo a taky spousta věcí nedává valný smysl. Třeba že jednou je potřeba podrezat oběť, ale pak najednou ne. Démon chce hrozně ven, ale vůbec se mu ven nechce. A tak dále a tak dále. A taky že chudý černošský strihač - sirotek jezdí v BMW. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Obzvlášť první dva díly jsou hodně pomalé, to jsem měl co dělat udržet oči otevřené. Ale jak se zápletka noří hlouběji a začnou se prolínat reality současnosti a té z rekonstruovaných sledovaných pásek, nabírá na atmosféře i zneklidňujícím tónu, než víceméně všechno zodpoví (ovšem pro zkoumání pravidel Jinosvěta zjevně počítala s další sezónou). 70 % ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nový seriál [Netflixu] s nejvíc "what the fuck is going on" hláškama ever je balzámem na duši pro všechny hororově pozitivní fanoušky. Postupné odkrývání mnoha a mnoha tajemství udrží divákovu pozornost až do konce, je to vlastně takový hodně strašidelný detektivní příběh ve stylu poctivých mysteriózních seriálů z devadesátých let. Druhou sérii to sice vůbec nepotřebuje a poslední záběr je meh, ale budu u ní i tak. I když bude naprosto jiná. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Druhá polovica (ep 05 - 08) značne lepšia oproti prvej (ep 01 - 04), pri ktorej som sa niekoľkokrát zamýšľal či pozerať ďalej alebo nie, miestami som sa nudil, miestami som mal pocit až akéhosi "amatérskeho" hrania. Námet je celkom zaujímavý, potenciál to má tiež (čo naznačuje aj záver), avšak predložený materiál by sa podľa môjho názoru zmestil kľudne do nejakých 4, max 5 epizód bez toho, aby utrpel príbeh, a zároveň by šla hutnosť a kvalita o niečo vyššie. Takto je to také "rozvleklé". Musím však vyzdvihnúť prácu so zvukom, ktorá je parádna. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„V TOMHLE DOMĚ SE DĚJE NĚCO DIVNÝHO…“   Dva příběhy v jednom a found footage namixovanej s normálním filmem. Paranormální příběh – tedy horor, ve kterým se dějou nevysvětlitelný věci, ale … nebavěj mě. Jsou kreténský, divný, nepravděpodobný (no dobře… já vím…), až moc nahraný a odpovídaj spíš psychologický poruše, než fajnovýmu příběhu. Hlavně to natáčení ruční kamerou. To druhý, to normální… na tom by se dalo stavět! Z toho by byl fajnovej celovečerák! P.S.: Aspoň, že to neskončilo trapně.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej podcast, kterej maj na svědomí  Marc Sollinger a Daniel Powell, neznám. 2.) Věřím, že na mě někdo šahá z telky.  3.) Věřím v Jinosvět.  ///  Thx za titule „Irena Křiváková“.                  PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (112)

Zajímavosti (11)

  • Kamera Fisher Price PXL2000, která nahrávala na audiokazety, byla vyrobena v roce 1987 a v prodeji vydržela pouhý rok. Vyrobeno bylo 400 tisíc kusů a prodávaly se za pevnou cenu 179 amerických dolarů. (NiWi)
  • V epizodě roznáší služebná Rose (Meg Hennessy) na slavnosti sklenice s alkoholem. Na tácku má dvě sklenice, ze kterého si host jednu odebere. Rose pokračuje v chůzi mezi hosty s jednou sklenicí, aby z jiného pohledu měla na tácku dvě a pak zase jednu. (pávek)
  • Ve 38. minutě, když se Melody (Dina Shihabi) nachází na výstavě v umělecké galerii, slyšíme v pozadí skladbu „Dirty Boots“ od americké kapely Sonic Youth, která vyšla na šestém studiovém albu nazvaném „Goo“, které vyšlo v roce 1990. (Trajektt)

Reklama

Reklama