Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (152)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪České komédie sú posledných 15 rokov k ,,uzoufání," nevtipné, bez iskry, stále o tom istom, bez ladu a skladu, poukazujúce iba na to, ako si muži a ženy nerozumia, jedni sú z Marsu a druhé z Venuše a ako dobré ženy odpustia blbým chlapom a chlapi si zase uvedomia, aké poklady majú doma. To všetko preložené občasným akože vtipom, ktorý hraničí s úrovňou Kameňákov.⚪Čo chcelo byť toto, ťažko povedať, málo vtipné, málo dramatické, takže aj cieľovka je otázna, za hodinu divák zabudne, čo sledoval. Smutné, že inovatívnosť sa v komediálnom žánri už asi nenosí. Inak romantické prvky tu snáď ani nie sú a morálka si tiež vzala dovolenku.⚪ ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Ten film působí jako pohodička, dokonce jsem se párkrát od srdce zasmál. Jenže... Od začátku do konce je tady něco schovaného... Něco falešného... Nějaký háček... Jo, prostě od začátku do konce víte, že je to JENOM film, který s reálnou realitou nemá nic moc společného a kde jednotlivé postavy dělají jen to, co od nich zrovna autoři potřebují... PS: jako bonus se dá brát teze, že rodina podle původního vzorce (rodina = 1 muž + 1 žena + x jejich dětí) je přežitek. Tady je nabízena aktuálnější verze, kde jedničky mužů a žen jsou nahrazeny stejně libovolnými čísly (y/z) jako "x" u dětí - platí pouze jediné, a to že x/y/z jsou libovolná kladná celá čísla... ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Vztahový propletenec tří rodin s dětmi a babičkou (skvělá Eva Holubová) je takový ten filmek na jedno použití, bezproblémově zvládnutelný, ale vracet se k němu nebudu.. Nejvíc se mi líbil Martin Hofmann, jeho postava přerostlého kluka mě bavila a rozesmála, po pravdě doma bych ho nevydýchala, ale ve filmovém světě je to zábava.. ()

vavsek 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka filmu, která mohla být lépe využita. Komediální to moc nebylo, ale oddechové ano, takže jako film na puštění do pozadí, který nemusíte moc vnímat ideálka. Jen škoda nedokončené příběhové linky Kačky a hledání nového přítele pro ní. Zřejmě na to ve scénáři zapomněli nebo nezůstal prostor v 88 minutové stopáži, kterou mohli klidně o píď prodloužit a dokončit tak její linku. Celkově film působí nedotaženě. Dvojice Hofmann a Čvančarová tahouni. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, člověk se párkrát pousměje nad nějakou hláškou. Že by ale třeba film nabízel nějakou situační komiku a nebo příběh? Nějaký vývoj? To kulový. Z toho pohledu je to fakt strašnej brak. Herecké obsazení mi také nijak blízké nebylo. Obrovská Čvančarová a přehrávající Polívková. No a nejpříšernější role Holubové. Hofmann pořád to samé (což ale naštěstí není zase tak špatně). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)
  • „Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa (1997). Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem. Když jsme scénář poslali Martinovi Hofmannovi, nejen že roli vzal, ale přišel se spoustou připomínek a nápadů,“ uvedl režisér filmu Petr Nikolaev. (SONY_)
  • „Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá. Doufám, že taková bude. Věřím, že ze střižny vyleze komedie, za kterou se nikdo nebudeme muset ani omlouvat, ani stydět,“ uvedl před uvedením filmu Martin Hofmann. (SONY_)

Reklama

Reklama