Reklama

Reklama

Peklo

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na Zemi se zničehonic začnou zjevovat bytosti z jiného světa, které posílají lidi do pekla, a jedna náboženská skupina hlásá, že jde o boží spravedlnost. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Obrovské korejské béčko, které kromě občasného vizuálně slušného násilí a ústředního nápadu (který je stejně bohužel pojat špatně) nemá moc co nabídnout. Celkový motiv je pohřben díky nedokonalému vizuálu, strašným hereckým výkonům a zdlouhavému natahování děje bez semenší gradace nebo napětí, které by mě donutilo vžít se do filmu nebo by mě naplno vtáhlo do děje. Takhle je to jen první díl nudný, druhý rozjezdový, ale všechny další už jen míň a míň zajímavé, až to diváka přestane zajímat úplně. Ztráta času. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podivné, ako veľa iných kórejských mystérií, no zato celkom zaujímavé. Niektoré opakujúce prvky však trochu nudili. Tiež by som dal väčší dôraz na atmoféru a príbehu dodal viac šťavy. Hlavne by som vysvetlil, kde sa tie čudá vzali. Táto otázka mi vŕtala v hlave celý čas a odpoveď som na ňu nedostal. Priemer. 60/100 ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když máte za monstra černý panáky Michelin, je těžký vžít se do vší tý náboženský temnoty, zmaru a šílenství, aniž by to nevyvolávalo byť letmý náznaky smíchu i znechucení z toho, jak moc se do našeho světa designově nehodí. Lidský postavy jsou navíc nesympatičtí otravní idioti a celej příběh je i na poli šesti standardně dlouhých epizod zbytečně táhlej a postrádající jakoukoli dynamiku. To násilí, který gumy páchaly, bylo ovšem chuťově plný a správně krvavý až do upražení. Taky finální epizoda za něco stála a v posledních patnácti minutách nabídla vhled do celýho potenciálu, kdyby to tvůrci pojali od začátku přesně takhle. Inu, nepojali, a proto stojí celek za hovno! ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Začátek katastrofa a jedna velká promarněná příležitost, kde nefunguje skoro nic a naopak skoro všechno působí otravně. Po dvou dílech se to ale začne zlepšovat, a ač kvalita rozhodně i nadále stále pokulhává, začne to mít jakejsi tvar a tvůrci nám představí dokonce několik fakt dobrých scén, spousra zbytečných a divných scén z úvodu dostane alespoň nějakej smysl, přičemž poslední díl je dokonce ve čtyřhvězdičkovejch vodách. Další sérii bych ze zvědavosti dal šanci. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ti Korejci jsou fakt magoři.  Základní myšlenka nebyla marná, ale to zpracování děs a bída. Pořád jsem čekala, co se vyklube a ono houby. Moje představa zatracení je jasná, sedím v křesle a do nekonečna musím sledovat turecké telenovely a korejské seriály, popř. filmy. Bože, od teďka už budu konat jen samé dobro. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • Seriálu předcházel korejský internetový komiks (webtoon) se stejným názvem. (ignorant)

Reklama

Reklama