Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Hlavními (anti)hrdiny seriálu jsou Martin (Michal Isteník) a Luděk (Jakub Uličník), „chlapci“ těsně před čtyřicítkou, kamarádi z dětství. Martin je inteligentní, ale vlastně pořádně nic neumí a díky své bohaté manželce si může dovolit vlastnit velmi trendy a výnosný obchod se zdravou výživou. Martin ale svůj obchůdek nenávidí až na dřeň uzeného tofu. Luděk je zase schopný, mocný, má známosti, a přece o něm nikdo neví. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Fouknul sem tomu s těží dvojku, protože první díl byl takový, že jsem se hodně nasmál, jenže další díly byly celkem zvláštní a o ničem.. Jenže, ten poslední díl, to byla půlhodina totálních hlášek, co záběr, to nějaká kulervoucí hláška, na ten poslední díl si někdo musel sednout a opravdu si dát speciálně záležet, poslednímu dílu dávám pět rudých hvězd jak vyšitých.. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

První předvánoční překvapení v české televizní tvorbě přineslo do naší filmové domácnosti čistokrevné Brno! A dokonce přes streamovací platformu VOYO.. Mezi těmi všemi cukrkandlovými Ulicemi a Ordinacemi tam asi mají nějakou partyzánskou buňku nokmomformních radikálů, kteří svoje tvůrčí síly napřeli do naprosto ulítlé minisérie, v němž zní nejen jadrná moravština, ale také dosti svérázná muzika, je v ní v Brně ztracený pražák Vojta Dyk, levitující daňový účetní, katův šleh a samotný bůh. Vegani a Jelita jsou naprosto famózní dílko, upomínající svým ujetým humorem třeba na britské Black Books. Tohle jsem nečekal a jsem strašně zklamaný, že to už nebude pokračovat. Dávám 90% a možná ještě přidám, protože tohle bylo sakra silný sojový latté. ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jsem vlastně sám vegetarián a jeden z těch, co si do takové Vegálie rád zajde. I právě proto mi tento humor zachumlaný navíc do útrob pořád ještě dost bláznivého Brna chutnal. Michala Isteníka znám z Mostu, v Brně jsme jej viděli i v Městském divadle, no a všude exceluje. Zde jde hodně Kozubovski na dřeň a je nevybíravý a politicky nekorektní - prostě to sere. Něco podobného se teď děje v Dobrém ránu Brno a já jsem rád, že se Brno trolí, ale i vyzdvihuje zároveň. Bohužel menší část epizody mě vždycky přijde maličko tupá. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenormální seriál (na český poměry) o nenormálních lidech, kterej ocení opět jenom nenormální lidi. Třeba jako jsem já. Kdybych měl hodnotit objektivně podle toho jak jsem se bavil tak by to byly 3 hvězdy. Já ale záměrně nadhodnotím a dám i tu čtvrtou hvězdu. Je mi totiž jasný, že tohle osloví jen minimum českých seriáložroutů, kteří jsou už tak zdegenerovaní z těch klišovitejch a stereotipních seriálů co na ně bedna chrlí ze všech stran, že ani nedokážou ocenit něco novýho. Uznávám. Je to úlet ale já jsem se bavil a nemůžu říct, že by byl nějakej z dílů vyloženě slabej. Bavil jsem se a to je to hlavní. Za mě je to originální a originalitu dokážu ocenit stejně tak jako určitou drzost a odvahu tvůrců, že s něčím takovým (jiným) vstoupili do českých seriálových vod. PS. Klidně bych bral i další díly. ()

Bituminous 

všechny recenze uživatele

"Nejdriv jsem se stydel za sebe, pak za tebe, pak za Prahu a pak za cely svet. Pak jsem odpustil sobe, tobe a celemu svetu. A Praze? Praze neodpustim nikdy." Buh chce byt clovekem, hleda sveho nastupce a najde ho... v Brne. Serial je jedno velke klise. Jednotlive dily maji sve silnejsi momenty, ale jinak to neni nic, na co bych se chtel podivat podruhe. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení seriálu probíhalo od listopadu 2020 do května 2021 v Brně. Prodejna se zdravou výživou se jmenuje Zdravý život a nachází se v Brně na Lidické ulici. (SONY_)

Reklama

Reklama