Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (206)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslíte, že seriálů z lékařského prostředí máme už takhle dost? Proč živit ještě něco jako je toto? Inu, Německo. Osobně se divím, že jsme tento koncept ještě nepřevzali, třeba Éro Áro, to by byla slušná podívaná. Ale zpět k seriálu - na co že se tu dá vlastně koukat? Tedy, pokud jste neporodili/-ly dvě děti a nežehlíte zrovna prádlo, doporučuji se mlčky kochat některými vizuálními efekty (na to mají asi Němci výsadu, viz Kobra 11), pár pěknými Němkami a... to je všechno. Klišovitě opakující se epizody netřeba komentovat. Případní fanoušci - vylovte si tenhle film z odpadu, kam ho zahazuji. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nechápem čiernu farbu a veľmi nízke hodnotenie, ktoré tento seriál má. Mne prišiel Medicopter 117 svojou témou a prostredím zaujímavý, miestami celkom napínavý a nemal som s ním žiadny problém. Určite by som ho nespomenul, ak by sa ma niekto opýtal na moje najobľúbenejšie seriály, ale hovorím- tá prehnaná kritika mi nejde celkom do hlavy. Jemný nadpriemer a v pohode sledovateľná záležitosť. 60% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Ale kdepáák, tohle není odpad! Medicopter je seriál, který drží vše v solidním průměru a nemá se za co stydět. Nabízí nádherné záběry na Německo-Rakouskou přírodu, mnoho drsných příběhů a nebezpečných situací. Před pár lety jsem se na Medicoptera díval často a bavilo mě to, takže jít pod 3 hvězdičky by mi šlo proti srsti. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Se jen divim, že tak dokonalých vrtulníku s jejích posádkami neni po světě víc... Zvládaji snad všehno - teroristy, zloděje, vrahy, u toho všeho ješte porodí dítě přímo na palubě vrtulníku. Zdravotníci, policie a protiteroristická jednotka v jednom. Tak naivní a nesmyslný serial. Sorry,snad jen jedna * za snahu... ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

V rámci německých seriálů rozhodně jeden z těch lepších. Pro mě osobně je to seriál mého dětství. Jednou jsem v televizi zkouknul první díl a pak jsem se neubránil sledování dalších dílů. Postavy se mi silně vryly do paměti a některé jejich záchranné akce taky. Některý díl je nudný, jiný lepší, další zas perfektně vygradovaný - nicméně i tak se to pro mě stalo nezapomenutelnou klasikou. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Herec Wolfgang Krewe v rozhovore uviedol, že nakoľko sa väčšina scén natáčala v exteriéri a s vrtuľníkom, natáčanie teda záviselo od počasia a herci museli byť časovo flexibilní aj na úkor straty súkromného života. (patrik1177)
  • Na natáčanie seriálu zo vzduchu sa používal vrtuľník Aerospatiale AS-350B-1 Ecureuil s registračnou značkou D-HHBP. (patrik1177)
  • Biggin (Sabine Petzl) odišla zo seriálu aj preto, aby mohla tráviť čo najviac času so synom Sašom. (patrik1177)

Reklama

Reklama