Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (207)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Možná přeháním, viděl jsem náhodně jediný díl, ale natočené to je celkem zručně, relativně uvěřitelně a občas je to i vtipné. I když je to už Xtý seriál na podobné medicínsko-záchranářské téma a při pravidelném sledování to asi je i poněkud nudné, neboť z daného schématu holt nelze vytřískat nekonečné množství překvapivých situací... ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto mě zaráží nízké hodnocení, rozhodně si to nezaslouží odpad. Už od svých 11 let jsem na tento seriál spěchal ze školy domů, naprosto jsem hltal každý díl. Pamatuji si, jak jsme si v družině hráli na posádku medicoptru 117 a dokonce jsem si plánoval, že až vyrostu budu pilotovat vrtulník. Je to seriál plný sympatických herců, akce a napětí i ten občasný humor tomu nechybí. Samozřejmě tento seriál nelze řadit do reálných věcí ze života, je snad všem jasné, že záchranné posádce vrtulníku nepůjde každou akci o život, a nebudou se účastnit práce policistů, jako tak v některých dílech bylo. Ovšem nejedná se o dokument, a proto nechápu názory některých z vás a snížený počet hvězd jen kvůli tomu, že takto to v reálném životě nechodí. Nevím jaký názor bych na to měl momentálně, ale ve svém dětství jsem rozhodně nekoukal na odpad, naopak jsem se díval na jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, v tě době nejlepších co jsem znal. ()

Reklama

Pharao20 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že to všetci odsudzujú už len preto že je to nemecké, musim odporovať.Seriál je kvalitný, herci síce nie sú najsympatickejší ale nemusia byť v každom seriáli fešáci a kozaté blondinky..takto aspon postavy posobia reálnejšie ..je pravda že dej je takmer vždy podľa jednej šablóny, idú niekoho zachrániť a sami sa vždy dostanú do smrtelneho nebezpečenstva...napriek tomu je to ale vždy dostatočne napínavé, nafilmované zručne a akčné scény tiež nie sú špatné a ako plus beriem aj to že nie vždy sa to skončí šťastne ako vo väčšine podobných seriálov, dosť často sa epizody končia smrťou niektoreho z hlavných hrdinov....v konečnom dôsledku ma to vždy udrží pri telke počas celych 40 minut ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to sledoval veľmi rád. Ale keď sa z toho pozriem z normálneho hľadiska - je to strašná volovina, ktorá mi nemá čo dať, len akurát tak vyrážku. Osudy hlavných "aktérov" sú vymyslené a scenár napísaný na kolene, čo sa dá od toho čakať? Predsa nemecký Baywatch v uniformách nemeckého záchranného letectva:-) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německo/Rakouská TV produkce - netřeba nic víc dodávat, to je dostatečná informace o kvalitách seriálu. Nesympatické gesichty, mizerné herecké výkony, podpořené deklamovanými debilními dialogy českých dabérů, scénáře užitečné leda jako hajzlpapíry, otravná hudba, kamera naprd, slaboučké efekty. Kdysi jsem z důvodů, na které si nemůžu vzpomenout (že by nějaký otřes mozku ve spojení s paralýzou, nebo jsem byla u někoho jednoduššího na návštěvě?), přetrpěla 2-3 díly. "Pobřežní hlídka" je vedle "Medikoptéry" veledílo, co by mělo obrážet festivaly. 20% dokonale odpovídá tomuto unylému germánskému "skvostu". ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Během celé doby natáčení s vrtulníkem létal skutečný pilot Hans-Jürgen Ostler. (patrik1177)
  • Herečka Julia Cencig, která hraje v seriálu pilotku Ginu Aignerovou, si v tomto seriálu zahrála již dříve, a to motorkářku v epizodě „Věřina smrt". (patrik1177)
  • 18. března 2017 byla za 1200 euro vydražena kožená pilotní bunda, kterou v seriálu nosila herečka Sabine Petzl (Biggi Schwerin). (patrik1177)

Reklama

Reklama