Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (207)

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německo/Rakouská TV produkce - netřeba nic víc dodávat, to je dostatečná informace o kvalitách seriálu. Nesympatické gesichty, mizerné herecké výkony, podpořené deklamovanými debilními dialogy českých dabérů, scénáře užitečné leda jako hajzlpapíry, otravná hudba, kamera naprd, slaboučké efekty. Kdysi jsem z důvodů, na které si nemůžu vzpomenout (že by nějaký otřes mozku ve spojení s paralýzou, nebo jsem byla u někoho jednoduššího na návštěvě?), přetrpěla 2-3 díly. "Pobřežní hlídka" je vedle "Medikoptéry" veledílo, co by mělo obrážet festivaly. 20% dokonale odpovídá tomuto unylému germánskému "skvostu". ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Se jen divim, že tak dokonalých vrtulníku s jejích posádkami neni po světě víc... Zvládaji snad všehno - teroristy, zloděje, vrahy, u toho všeho ješte porodí dítě přímo na palubě vrtulníku. Zdravotníci, policie a protiteroristická jednotka v jednom. Tak naivní a nesmyslný serial. Sorry,snad jen jedna * za snahu... ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Možná by ten seriál bylo lepší zpracovat, tak že by ten vrtulník neměli. A my se mohli dívat, jak lidi marně čekaj na pomoc, který se nedostanou, protože Německo má ekonomickou krizi v lékářství, tak nemůžou nakoupit nové vrtulniky a tímpádem se nikdy nikoho nepodaří zachránit. Takhle je to jen obyčejná nuda, kdy všechny díly si jsou podobný jak vejce vejci. 15% ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Další z německých reset-seriálů. Někde za sedmero horami a sedmero eintopfy byla nebyla záchranářská stanice s vrtulníkem. Co já NATO? Popíšu jednu scénu a tím bude řečeno víc než dost. Hrdinní zachránci musí spasit nebožáka na kterého se sesunulo lešení. Pod lešením je spousta rachejtlí. Hrozí tedy velké BUM. Směrem k troskám létají další rachejtle. Záchranáři k vrtulníku připevní obří gong a tím rachejtle odrážejí!!!!!!! Verdikt: RESET ()

Renie42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomhle seriálu jsem vyrůstala. V pubertě jsem si říkala, že budu také lítat s helikoptérou, když ji tam řídila pilotka Biggi. Úplně jsem se v tom viděla. Kromě Kobry 11 je to německý seriál, který opravdu můžu. S rozpětí let vidím, jak některé scény, které mají být dramatické, jsou nakonec tak trochu úsměvné, že by se to doopravdy nemohlo stát. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Herci si po skončení natáčení mohli jako památku ponechat záchranářské overaly spolu s bundami, které nosili při natáčení seriálu. (patrik1177)
  • Na natáčanie seriálu zo vzduchu sa používal vrtuľník Aerospatiale AS-350B-1 Ecureuil s registračnou značkou D-HHBP. (patrik1177)
  • Herec Urs Remond, který hrál v seriálu doktora Marka Harland, si zahrál v seriálu již dříve, a to pilota letadla v epizodě „Jak štvaná zvěř“. (patrik1177)

Reklama

Reklama