Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Stereotypní příběhy, kdy zajíc je extrémně nesympatický, a tak musíte zákonitě fandit vlkovi, i když to záměrem tvůrců určitě nebylo. Vlk je ovšem takový ultra kretén, že veškeré pokusy zabít hnusného zajíce selhávají. A mě to už po čase přestalo bavit. Vše má svůj konec, ale tady konce nevidět. Nebaví mě sjíždět stále stejný obehraný koncept. Kotěnočkin to je teda jméno pro režiséra. Blbost na pátou. Co taky čekat od ruské produkce. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ta ruská hudba! Ta má na svědomí nejen to, že jsem kvůli té krásné hymně fandil za totality ruským hokejistům (než to ze mě taťka vymlátil), ale i to, že spolu s "poctivou" animací v mých dětských očích celou českou večerníčkovou tvorbu překonala tahle dvojka. Byl jediný večerníček, na který jsem se těšíval víc - jisté příběhy hmyzu z italské produkce pana Bruno Bozzetta. PS: Je smutné, že i tenhle seriál podlehl vlně korektnosti, takže v nejnovějších dílech si vlk už svou oblíbenou Bělomorku nezapálí. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zajíci?! Jen počkej! Jeden z nejoblíbenějších kreslených večerníčků a kreslených seriálů vůbec. A nejen seriálů. Leporelo s vlkem a zajícem patří k mým nejstarším vzpomínkám. Přísahám na vlkovy růžové trenýrky, že jsme ho měli v jeslích. Jak se vlk schovává mezi melouny. A jak po Olympijských hrách společně baští ty čokoládové figurky. Kromě titulní ještě nesmrtelné hlášky - "zajíc, zajíc" a další. Můj nejoblíbenější díl je "Pohádková ztráta paměti". ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

prkalil odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se vám všem, holky a kluci, kteří vlka a zajíce milujete, omlouvám za ten odpad. Mír s vámi a nezabíjejte mě proto. Neberte to osobně a dál už nečtěte. Já to zkrátka nesnáším, a to odnepaměti. Nebudu moc konkrétní, protože se mi už mnoho let daří zcela se tomuto paskvilu vyhýbat, ale pokud si vzpomínám, hnusila se mi hudba (hrozná), výtvarná stylizace (zcela nevytříbeně odpudivá), animace (chabá) a nejvíc ty děsný toporně přihlouplý příběhy. Hauk. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V červenci 2018, na počest 50. výročí od prvního uvedení, vydala Ruská banka pamětní mince. (sator)
  • Seriál obsahuje poměrně hodně hudebních a zpívaných pasáží, všechny byly ponechány v originále, tedy v ruštině. Nejspíš tvůrci dabingu vycházeli z teze, že v prosovětském Československu už všichni rusky umíme. Dnešní děti ale skryté vtípky v písničkách už neocení, protože jsou jazykově vybaveny jinak. (sator)
  • V epizodě můžeme slyšet světově slavnou orchestrální skladbu zpoza sovětských hranic „Popcorn“ od Američana německého původu Gershona Kingsleye. (sator)

Reklama

Reklama