Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

anli 

všechny recenze uživatele

Nevím o nikom,kdo by tuhle ruskou animovanou klasiku neviděl.Ano,inspirace televizní americkou produkcí je zřejmá,ale je do toho přimícháno trochu ruské duše a ruského vnímání.Výsledkem je vtipná a zábavná podívaná pro všechny,kteří milují grotesky.To jsme byli jako děti všichni a jako dospělí většina(ta,která se umí i v dospělosti bavit a smát).Takže u ,mě jasných 100%.P.S.Snad jediná pozitivní věc od našich soudruhů v době svého vzniku. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Sranda, sranda a ještě jednou sranda ! Animovaný film z dílny tehdejšího Sovětského svazu. Je to tak vynikající animovaný film, který baví nejenom děti, ale řvou smíchy i dospělí. 5* A tak vyrostla "Mrazíkovi" velká konkurence. Nu vot, vše nemusí být špatné co k nám přijde z východu. Sluníčko tam odtud, přichází každé ráno též. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kult mého dětství a jeden z nejlepších animovaných seriálů, které jsem až dosud viděl. Bylo a je mi úplně putna, že to natočili Sověti – kvůli tomu rozhodně nehodlám snižovat hodnocení, navíc mi to vůbec nevadí. Pobavil jsem se u toho jako dítě, pobavil jsem se u toho i po třiceti letech jako dospělý. Tohle je prostě klasika, která nikdy nezklame. Akorát jsem si až teď všiml, že vlk zřejmě miloval růžovou barvu – páč ji na sobě měl snad v každém dílu. Tady není o čem, jasných pět hvězd… ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Příjemná vzpomínka na dětství... Milá groteska, která se líbila mně a funguje i u mých dětí :-) Překvapilo mě, jak málo je to násilné. Pokud se vlk dostane do neřešitelných potíží, zajíc mu vždy ochotně pomůže, naopak ale samozřejmě nikdy ne. Ráda se zase někdy podívám. Zajímavé komentáře: sportovec, Radek99, gudaulin, Lima, Mariin. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Podľa seriálu vznikla aj prvá ruská herná mini konzola s rovnomenným názvom. (Raccoon.city)
  • Epizoda je věnována 25. výročí seriálu. (sator)
  • V roce 1976 se postavičky vlka a zajíce objevily v reklamě na amatérské filmové kamery. (Pierre)

Reklama

Reklama