Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Stereotypní příběhy, kdy zajíc je extrémně nesympatický, a tak musíte zákonitě fandit vlkovi, i když to záměrem tvůrců určitě nebylo. Vlk je ovšem takový ultra kretén, že veškeré pokusy zabít hnusného zajíce selhávají. A mě to už po čase přestalo bavit. Vše má svůj konec, ale tady konce nevidět. Nebaví mě sjíždět stále stejný obehraný koncept. Kotěnočkin to je teda jméno pro režiséra. Blbost na pátou. Co taky čekat od ruské produkce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdo neumí tahat za páky tak zběsile jako Vlk, nikdo neumí šplhat tak stylově jako Vlk, nikdo nemá růžovější kraťasy než Vlk a nikdo nepřispívá k rozvoji tabákového průmyslu tolika rubly jako Vlk. A jelikož unylý Zajíc je jen dráždidlem chuťových buněk Vlka, tak je jasné, kdo si za zvuků dokonalé hudby zabral všechny mé sympatie. Pápápá parapapapapápa pápápá parapapapa. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

I sověti se blýskli moc pěkným animovaným počinem. Mám možnost hodnotit dětskýma očima, protože synovec sleduje se zaujetím tyto krátké příběhy na DVD, aniž by tušil, že jsou staré už přes 45 let. Asi tak nějak (i když jen v čas daný TV programem) jsem sledoval honičky vlka a zajíce já. Jméno Kotěnočkin z titulků v azbuce si pamatuji dodnes. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kult mého dětství a jeden z nejlepších animovaných seriálů, které jsem až dosud viděl. Bylo a je mi úplně putna, že to natočili Sověti – kvůli tomu rozhodně nehodlám snižovat hodnocení, navíc mi to vůbec nevadí. Pobavil jsem se u toho jako dítě, pobavil jsem se u toho i po třiceti letech jako dospělý. Tohle je prostě klasika, která nikdy nezklame. Akorát jsem si až teď všiml, že vlk zřejmě miloval růžovou barvu – páč ji na sobě měl snad v každém dílu. Tady není o čem, jasných pět hvězd… ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Původně nebyly jednotlivé epizody pojmenovány, ale jen očíslovány. Avšak v Česku a v několika dalších zemích své distribuční názvy dostaly. (Pierre)
  • Po smrti Anatolija Papanova (Vlk) boli 17. a 18. epizóda nadabované ešte jeho hlasom, ktorý malo štúdio k dispozícii v archíve. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama