Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nápadité, vtipné, jen mi často bylo a je líto vlka, že on je tou hlavní postavou a on musí za to i trpět, zatímco zajíc mu vždy nějak vyklouzne z pazourů a je mnohem pasivnější. Pokud by vlkovi ale zajíc nevyklouzl z jeho lstí, tak by pak už neměl vlk kořist, ztratil by tu hlavní motivaci polapit zajíce. Jeden bez druhého by žít nemohli, to je jasnačka. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

I sověti se blýskli moc pěkným animovaným počinem. Mám možnost hodnotit dětskýma očima, protože synovec sleduje se zaujetím tyto krátké příběhy na DVD, aniž by tušil, že jsou staré už přes 45 let. Asi tak nějak (i když jen v čas daný TV programem) jsem sledoval honičky vlka a zajíce já. Jméno Kotěnočkin z titulků v azbuce si pamatuji dodnes. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mých TOP 10 Večerníčkových seriálů. Kotěnočkin+Rusakov= 100% kult, nejen pro děti ale téměř pro všechny generace! Jedinečné, neopakovatelné, záživné, legrační, nezapomenutelné, s přehledem strčící všechny ty dnešní hemerické hovadiny pro slabomyslné do kapsy ! Navíc podtrženo opravdu skvělou-legendární hudbou..Známé pápápá, papapapá páá nemělo na konci, nebo na začátku chybu.. Pochopitelně jsem vždy fandil zákeřnějšímu vykořisťovateli vlkovi, bohužel neúspěšně.. Jak já jsem vždy toho vychytralého králíka s veselým kukučem proklínal..bože..to snad nebylo ani možné? Nejlepší díly: Tak zajisté ten v tělocvičně poté ten na hřišti s hrochem ten také nebyl vůbec špatný alespoň co se týkalo toho neustálého boření figurek, a také ten na splašeném válci ty byli opravdu "The Best Of" ostatně vlastně jako celý tento moderní post-sovětský seriál stále bavící celé ty dlouhé generace mládežníků a mládežnic.. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Příjemná vzpomínka na dětství... Milá groteska, která se líbila mně a funguje i u mých dětí :-) Překvapilo mě, jak málo je to násilné. Pokud se vlk dostane do neřešitelných potíží, zajíc mu vždy ochotně pomůže, naopak ale samozřejmě nikdy ne. Ráda se zase někdy podívám. Zajímavé komentáře: sportovec, Radek99, gudaulin, Lima, Mariin. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zajíci?! Jen počkej! Jeden z nejoblíbenějších kreslených večerníčků a kreslených seriálů vůbec. A nejen seriálů. Leporelo s vlkem a zajícem patří k mým nejstarším vzpomínkám. Přísahám na vlkovy růžové trenýrky, že jsme ho měli v jeslích. Jak se vlk schovává mezi melouny. A jak po Olympijských hrách společně baští ty čokoládové figurky. Kromě titulní ještě nesmrtelné hlášky - "zajíc, zajíc" a další. Můj nejoblíbenější díl je "Pohádková ztráta paměti". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Autor vlka říká, že výtvarník Svetozar Rusakov se při vytváření kreslených hrdinů inspiroval gaunerem, který ho v roce 1941 předběhl ve frontě na lístky do kina v Novosibirsku. (kapsomut)
  • Od 1.9 2012 mohol byť v Rusku seriál premietaný až po 23 hodine. Celý problém spočíval v tom, že jedna z hlavných postáv, a to Vlk, je silný fajčiar. Ak by mal byť seriál vysielaný detskému divákovi, musel by byť cenzurovaný a časti, kde Vlk fajčí, by museli byť vystrihnuté. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama