Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš jen nucené pleasure pro fandy South Parku, mezi které se já naštěstí neřadím, a tak můžu hodnotit objektivně. Občas se sranda povede, občas je to nudnější, nicméně celá tahle parodie na lockdown i pitomost antivaxxerů je sama o sobě celkem zábavná. Uteče to rychle a nenudil jsem se, ale možná jsem čekal větší jízdu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa nám tu schyľuje k veľkému finále. Post Covid je skvelou víziou budúcnosti. Samozrejme podľa toho najlepšieho čo mohli Parker a Stone z celého svojho univerza namixovať. Ani nie tak zábavné ( hoci to má svoje momenty) ako trefné. A to vo všetkých aspektoch ku ktorým sa vyjadruje. Z kedysi hrdinov sa stali lúzri. What a sad world. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

běžně nehodnotím jednotlivé epizody,ale tohle je přeci jen výjimka.Další South Park ve své covidové sérii tentokrát válí a i když to třeba není tak třeskutá zábava,trefné je to maximálně a bere si to na paškál prakticky všechno co teď všichni prožíváme a vidíme (primárně) v online prostoru.Pánům nápady evidentně stále nedocházejí...80% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nie som pravidelný divák South Parku a i keď som viacero častí videl, seriál ako celok nesledujem. Chcel som však vedieť, ako vyzerá post-covidová budúcnosť Treya Parkera s dospelými hlavnými hrdinami. Nemôžem povedať, že sa so scenárom vyhral do poslednej bodky a nemal som priestor na to, aby som sa prestal smiať, ale niekoľko naozaj trefných a zábavných momentov to ozaj má. Sledovať Post Covid v období 3. prísneho lockdownu je skutočne humorné, no miestami až smutné. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Covid-19 skončil tečkou za očkováním a je třeba se posunout do budoucnosti. Budoucnosti plné pesimstů, přecpaných domovů důchodců a korektního humoru. Víte jak se říká transgender ženě, která jde na potratovou kliniku? Rebeka a je to úžasná žena. Deprese negativita a podezřívání. Dospělost hrdiny změnila, ale přesto jsou pořád stejní. Otevřený konec naznačuje kam půjdeme. Do doby roušek a nefungujícího očkování, které pomůže zajistit na důchod naše elity. Protože v budoucnosti budeme bránit starým lidem zemřít. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama