Advokát - Série 1 (2022) (série)
David GrossmanScénář:
Zach CaligKamera:
David J. MillerHudba:
David BuckleyHrají:
Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Christopher Gorham, Becki Newton, Angus Sampson, Chris Browning, Reggie Lee, Lamont Thompson, Ntare Guma Mbaho Mwine, Krista Warner, Kadeem Hardison (více)VOD (1)
Během prvního stání v Trevorově případu se Mickey snaží prokázat, že poldové měli klapky na očích. Maggiina nová svědkyně nabídne stopu a Lorna pomůže Hayley. (Netflix)
Trocha právna motanica, až príliš zauzlená a ešte viac právnická, snáď sa z toho nestane čisto záležitosť pre juristov. ()
No, tvůrci mi nepřestávají cvičně brnkat na nervy; už došlo i na Putina, ale protože to zatím příliš nepřehánějí, tak se zatím držím. V sedmé epizodě se děj zčásti přesunul do soudní síně, což mi ale nevadí, protože mám namlouvací tanečky obžaloby a obhajoby vcelku rád. Až na ten dnes už zřejmě povinný tribut v podobě ruského oligarchy, kterého bych podle jména šacoval spíše na Srba, to tvůrci z mého pohledu opět zvládli a připravili svižný díl se slušnou atmosférou, který ve mně občas vyvolával pocit mírného znechucení, což je jedině správně, když jde o soudní jednání v případu dvojnásobné vraždy. / Poučení: Nikdy neusínej v kontejneru na odpad. ()
Už jsem měla obavy, že nepřijde na přetřes ruská mafie, Putin a GRU. Nyní jsem klidnější. ()
Photo © Netflix