Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Pearl Jam high five! Kdysi jsem jsem pojal myšlenku, že by Tenacious D chtěli být jako Foo Fighters, ale asi to platí (i) naopak. Studio 666 jsem zkonzumoval jako dokument o kapele, která je přesným opakem takové, jejíž tvorbu má cenu soustavně sledovat - parta příjemných lidí, kteří se zaklínají dědictvím Black Sabbath, Led Zeppelin, brutálními riffy a těmi nejdémoničtějšími odbočkami rocku a (pouťovým) satanismem. A nakonec (ve spolupráci s Tenacious D) vyplodí Learn To Fly. V proudu té vlažné srandy, odkazů na Johna Carpentera (jehož Lost Themes III mi na cestě z Amazonu ukradl ký ďas) a samotného Johna Carpentera v miniroličce zvukaře jsou nakonec nejmrazivějšími scény ty s Taylorem Hawkinsem. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Nirvanu (kde Dave búchal na bubny) som bral jak-tak a od FF (kde Dave trsá na gitaru a spieva) poznám nejaké 2/3 fláky. Fandom spravil z filmu awesome očakávania. Hmmm... zostalo to na nejak na pol ceste - tak ako pri pokusoch Beatles. Chalani sú schopní v hraní, ale drevá v "hraní" (vyslovene mi trhal žily Pat - antiherec! Naopak Taylor je "born halywůd star"). Neodopriem tomu zopár tip-top situácií (Grohl vŕzga na varhanoch Richieho song Hello a ten ho vyfuckuje za plagiátorstvo) a samozrejme chvezda navyše je za MixMastera Johna Carpentera, ktorý sa tu na chvíľku objavil - a robil so synom podmaz k filmu. Vysoké hodnotenie u mňa vyhrala scéna s prepoleným Ramim pri šústání - motorovkou - bez CGI. Ako celok to beriem jak sympaticky amatérsky počin, na svoje si prídu fanúšikovia kapely & mjuziky (hoci neviem, že by hrali FF až takôj trash metal ako vo filme) a aj občasného "fun splatteru". ()

Reklama

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Absolutne neobjektivnich 5 hvezd. Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Je to brak. To bylo jasné už od prvních zmínek o filmu a také od prvních trailerů. Potěšujícím faktem může být, že to koukatelné opravdu je a spíše se jedná průměrnou žánrovku, kterou si Foo Fighters natočili tak nějak pro zábavu než vážně mířený filmařský pokus. Je vidět, že si to opravdu uživají a i když jsou to neherci, tak minimálně Dave s Taylorem nejsou úplná polena. To se na druhou stranu nedá říci o Patovi (to bylo šílený, co předváděl). Nicméně opravdu jsem to čekal daleko horší, takže u mě jakožto velkého fanouška FF vládne spokojenost. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V plné míře profesionálně natočený komediální slasher baví zejména ve chvílích, kdy si kapela ze sebe či z hudebního průmyslu (nebo filmaři z žánru) dělá srandu – celkově bych ale metahumorů a narážek čekal i víc než jednoho Lionela Richieho. Ne každý ze členů Foo Fighters samozřejmě umí dobře hrát (myslím na kameru :-)), groteskní čvachtavé skony však zvládají do jednoho skvěle. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama