Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (135)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová jednohubka, kterých je možná dvanáct do tuctu, ale natočená svižně a chytlavě. Sympaticky nic kromě nadnesené zápletky neřeší a tak jsem dostal čistokrevný zasněžený thriller s několika šťavnatými scénkami a jedním milým, nenápadným a úsměvným výjebem s divákem druhu "znalec všech žánrových klišé". Klasicky hloupé jednání toho či onoho, kdy máte chuť řvát Nebuď debil, samozřejmě nechybí, ale do celkové koncepce  tak trochu černé  thrillerové komedie v pohodě zapadá.  Krev a hřebíky kam se podíváš a je to právě scéna s "pinheadem", za kterou zatloukám čtyři hlavičky do pr.... a nebo ne, to si vyberte. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ja som vcelku spokojný. Má to prostú zápletku, rýchly spád, zábavný vývin udalostí a adekvátnu stopáž (90 minút), takže to nestihne ani chvíľku nudiť. Niekoľko vecí by som tomu vedel vytknúť (ako napríklad nie veľmi vydarenú charakteristiku hlavného záporaka a jeho protivného hereckého predstaviteľa), ale taktiež by som vedel aj mnoho vecí pochváliť - menovite napríklad dobrý herecký výkon hlavnej hrdinky, ktorá je naviac sympatická a celý film tiahne dopredu. Dokonca aj ten scenár bol vcelku vynaliezavý, hoc (hlavne ku koncu) nebola núdza o patetické dialógy. Proste taká fajn jednohubka, na ktorú síce za dva-tri dni určite zabudnem, ale na druhej strane som sa bavil a nemôžem povedať, že by išlo o stratu času. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn thriller, dievča Darby ujde z rehabilitačného strediska ,aby sa dostala do nemocnice za svojou mamou, zabráni je v tom snehová búrka a tak musí prečkať noc v návštenej budove-odpočívadle so 4 cudzími ľudmi, kde počas hľadania signálu objaví v zaparkovanej dodávke malé unesené dievčatko . Začína sa noc plná napätie a akcie,aby sa našiel skutočný únosca medzi ľudmi s ktorýmije Darby v jednej miestnosti  Za mňa 4*, film sa mi páčil a verím, že vyjde aj čoskoro v českom dabingu ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ako pri väčšine podobných konkurenčných mysterióznych thrillerov, je prvá polovica (niekedy len tretina) zaujímavá, plná atmosféry, nečakaných zvratov a realistického zachytávania psychických pochodov. No Exit tomu nie je výnimkou. Ani nepísané pravidlá a klišé mi až tak nevadili. Bolo to nenútené a celkom to zaujalo a to sa vďaka môjmu prejedaniu kinematografiou často nedeje. Nuž ako to už býva a sám som to aj čakal, keď sa napínavá dráma začne meniť do akcie a násilia, snímka stráca dych, scenár logiku a moja mrzutosť vypláva na povrch. Ale musím uznať, že z tých mnohých sklamaných thrillerov je tento taký lepší priemer. Pekná kamera, minimalizmus jednej miestnosti s hŕstkou hercov potešil (aj keď dialógy nič moc) a uveriteľná zápletka neboli veru na zahodenie. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takové menší překvápko večera. Jelikož jsem si nejdřív všiml, že v tom hraje každý za jinou rasu, tak jsem očekával strašnou blbost. Ve skutečnosti je to moc pěkná podívaná. Koukat na to někde v zasněžených horách musí být atmosférické vzrůšo. Na hudbě si také dali filmaři záležet. Musím říct, že to mohlo být i delší, protože začátek je docela urychlený. Čekal jsem, že my jako diváci budeme víc hledat právě toho záporáka. 70/100 ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama