Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

klerik

všechny recenze uživatele

Americká rodinná zábava, ťažiaca z nešikovnosti. Humor stojí na grimasách a "efektoch". Režisér nevie kedy "komediálnu" scénu ukončiť a všetko naťahuje do absurdosti. Absolútne bez emócii, ale popri tých Zamilovaných profesoroch a doktoroch, čo kecajú si zvieratami, to (ako detský film) celkom ujde... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Main Title ,2. Beautiful Day ,3. Breakfast ,4. The Idea ,5. It's Alive ,6. Gamma Ray ,7. Mambo in the Sky ,8. Flying High ,9. Weebo Yearns ,10. The Test ,11. Mambo del Flubber ,12. Remarkable ,13. Weebo's Death ,14. Revenge ,15. Airborne ,16. End Credits ,17. Goo a Little Dance (Get Down Tonight) , ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Taková z těch komedií, které poteší hlavně malé diváky. Spousta situací, které Vaše ratolesti rozesmějí. Bohužel, pro nás starší diváky to opravdu ono není.... Viděl jsem to, když jsem byl mladší, ale i po letech vím, jak si u mě takové filmy stojí. R. Williams neexceluje, ale určitě není protivný. Ano, pro měnší diváky ano.... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Od své snoubenky Sáry má profesor Phillip Brainard (Robin Williams) poslední ultimátum. Buď se s ní ožení (což by samozřejmě Phillip chtěl, ale díky svým různým objevům na svatbu vždycky zapomene), nebo je mezi nimi konec. Ale i tentokrát důležitý objev svatbě zabrání - profesor objeví inteligentní hmotu s nevyčerpatelnou zásobou energie (kterou pojmenuje Flubber). Ale dokáže Phillip vysvětlit závažnost svého objevu své snoubence, nebo je mezi nimi opravdu konec. A dokáže se ubránit závistivému kolegovi, který ve spojení s mafií, po Flubberovi (i po Sáře) taktéž touží ? ... No nebylo to úplně špatné, ale zvykl jsem si od Robina Williamse (respektive filmů, kde má hlavní roli) trochu víc. Infantilní komedie se zelenou plastelinou a žárlivým létajícím robůtkem vypomáhájícím si scénkami z různých filmů - to ani Robin Williams nedokáže ustát. Na druhé straně film utekl jak voda, a ani jsem se nestihl začít nudit, a pár scén mne opravdu pobavilo (návštěva s Flubberem u mafie)... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, proc ma film tak mizerny hodnoceni, pro me to je naprosto pohodova rodinna komedie. Triky sice dneska uz nejsou zadna spicka, ale rozhodne neurazi, pribeh je tak akorat stupidni a Williams v hlavni roli nema chybu. Takze ackoliv se nejedna o zadny veledilo, pobavit se u toho da. Za me slusny 3*. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)

Reklama

Reklama