Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

montel 

všechny recenze uživatele

Sonny (Adam Sandler) je typický povaleč, který celé dny tráví u televize. Leze na nervy všem včetně své přítelkyně i svému otci. Jednoho dne zazvoní zvonek a za dveřmi stojí pětiletý Julian (Cole Sprouse). Sonnymu tento chlapec brzy přiroste k srdci a proto se jej chystá adoptovat... Adama Sandlera mám rád. Jeho komedie jsou přesně můj styl humoru. Jenže pokaždé je to tak strašné klišé, že prostě nemůžu přidat další hvězdu i kdybych chtěl. Rob Schneider v roli rozvažeče jídla opět nezklamal. 60% ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Mno, když to srovnám s českými "velkofilmy" typu Ruce v Záruce nebo Bourák, které navíc vznikly o 20 let později, pořád je to kvalitně natočené cosi s dobrými herci a scénářem (který sice vykrádá kolju a x dalších podobných námětů) ale je to prostě dívatelné, téměř výhradně bez trapných či hluchých míst, a s klasickým složením všech kámošů Sandlera, (jmenovitě Steve Buscemi a spol,) a nemůžu zapomenout na skvělý soundtrack. Jen ty hlavní kočky po kterých hlavní Lůzr hrdina šilhá, mohly být trochu víc brunetní a ne výhradně blond :) Ale stále - Adam Sandler forever. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Steve Franks, Tim Herlihy, Adam Sandler | Hudba: Teddy Catellucci | Produkcia: Allen Covert, Adam Sandler, Robert Simonds, Jack Gairraputo | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Out of the Blue... Entertainment, Jack Gairraputo Productions | Rozpočet: 34,2 miliónov $ | Tržba: 234,801,895 $ || Svojím podtextom jeden z najodpornejších Sandlerovjek. Ani som neveril, že by niečo také on chcel natočiť. Zábavné miesta sa samozrejme objavia aj častejšie, to sa nedá zaprieť. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Film naprosto bez debaty slouzi jako vyborna kulisa, protoze naprava nezodpovedneho dospeleho chlapa (dokonale noumovity nesympatak Adam Sandler) ve starostliveho otce je moralitkou ciste na objednavku bez jakekoliv snahy o neco navic. Stab dela co ma a co umi, publikum se adekvatne bavi, coz vlastne staci na 55% ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Spoluautor scénáře Tim Herlihy se objevil jako zpívající klokan v Julianově oblíbeném videoklipu "Kangaroo Song". (HappySmile)
  • Arthur Brooks je pojmenován po producentovi Adama Sandlera Brooksi Arthurovi, který produkoval všechna Sandlerova alba a také soundtrack k tomuto filmu. (HappySmile)
  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)

Reklama

Reklama