Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

cherita 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená dvojka policajtů, jeden má v háji koleno, druhý záda. Krásná chiropraktička, která má trochu problémy se sebekontrolou. Dva filmoví nadšenci v červeném sepisující na koleni scénář století. Steve Buscemi, vrhací šipky a postřelená ryba...nejsem poznamenaná jinými filmy Toma DiCilla ani očekáváním s tím spojeným, takže můžu dát bez výčitek svědomí 80%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy jste normální kripl." Tak taková slova od šéfa by se snad dotkla i mě, natož detektiva Pluta, který nedokázal zachránit svou rodinu, lidi v restauraci ani pobodaného souseda a ještě k tomu ho ztrapňují novináři. Já bych tedy navrhoval vyřešit případ, nechat Dr. Beamerovou svést souboj s jednotlivými obratli a vyměnit si s ní co nejvíce tělesných tekutin. Pluto to cítil stejně a přestože jsem mu celkem věřil, tak to bylo o dost méně zábavné, než jsem čekal. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Asi najnormálnejší a najdiváckejší DiCillov film. Mix čiernohumornej komédie, drámy a trochu aj thrilleru. Najviac sa mi páči práve romantická línia medzi smoliarskym policajtom Learym a sexy chiropraktičkou Hurleyovou. V žiadnom inom filme sa mi Hurleyová nepáčila, ale tu je skvelá. No a zaujmú aj vedľajšie postavičky a línie. Zmätený Learyho parťák Buscemi, ktorý zisťuje, že je asi gay. Párik scenáristov, ktorý evidentne odkazuje na Tarantina a jeho Reservoir Dogs. Snáď len tá detektívna línia s dcérou, ktorá si najme zabijákov na otca je trochu WTF. Ale nakoniec všetky línie do seba pekne zapadnú a na konci ma vždy mrzí, že film nie je dlhší. S tými sympatickými postavami by som kľudne rád strávil aj viac času. 7/10. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

To, že je tohle DiCillův zatím nejslabší snímek, nijak výrazně nesnižuje mou spokojenost s ním. I když je namístě si přiznat, že na Toma je výsledek překvapivě roztržitý, odměřený a zdaleka ne tak úderný jako jiná jeho díla. Naštěstí je to stále vcelku svěží, zábavné a zapamatováníhodné. I když aura kolem DiCilla jakožto pravověrného nezávisláka je nejspíš nadobro ztracena. Ocenil bych, kdyby se opět vydal tam, kde jeho hrdiny netrápí společenská prestiž (jakkoliv je na ni nahlíženo z kritického úhlu), tam, kde se můžou bezstarostně poflakovat, házet po sobě rajčata nebo řešit, jak konečně natočit ten zpropadený záběr. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Parodie na americké detektivky a krimikomedie vystavěná na základech amerického nezávislého filmu, jeho typickém originálním humoru i estetice. Není to nejlepší DiCillův film, ale spolehlivě pobaví. V podstatě je to taková filmová konzerva kinematografie 90. let minulého století, byť natočená až na přelomu milenia... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama